Aktuális

Találkozni akarok a lánnyal, aki 3 évesen molesztált – először vallott a gyermekként átélt rémségekről a fiatal nő

Bors

2019. szeptember 30. hétfő 21:00

Lemondott névtelenségéről az a 24 éves nő, akit háromévesen egy idősebb gyermek – egy másik lány – molesztált. Sokáig saját szeretteinek sem mert mesélni a szörnyűségekről.

Barbie-babákat kellett molesztálnom, majd ő is megtette ugyanezt velem – vallott kisgyermekkori traumáiról egy most 24 éves nő. 

A briteknél épp egy nagyszabású figyelemfelhívó kampány zajlik, ennek részeként beszélt a nagy nyilvánosság előtt a Worcestershire-ben élő Natasha Hooper arról, miket kellett kisgyermekként átélnie. Natashát háromévesen egy ottalvós játszóházban molesztálta egy másik - idősebb - kislány. A lány először Barbie-babákkal játsszatta el a zaklatást: kényszerítette Natashát, hogy tépje le a babák ruháját, hogy azok szexelhessenek - majd a hároméves kislánynak is le kellett vetkőznie, hogy a másik lány molesztálhassa - számolt be a megrázó esetről a Birmingham Live.

Natasha nem csak az átélt borzalmakról beszélt, de arról is, miért nem merte elmondani senkinek, még a saját édesanyjának sem. “Anyu annyira büszke volt rám, hogy nehéz volt teljesítenem az elvárásait. Ha beszéltem volna arról, amit átéltem, úgy éreztem, lerombolta volna ezeket az elvárásokat. Főképp azért, mert aki molesztált, azonos nemű volt velem” - magyarázta.

Újrajátszotta otthon a molesztálást

Natasha felidézett egy esetet, amikor a család egyik barátja vigyázott rá, ő pedig elismételte a babáival azokat a jeleneteket, amiket a másik lány kényszerített rá. “Rémülten nézett rám. Azt kérdezte, honnan tudom, hogy mi az a szex. Nem hinném, hogy bárkinek is beszélt a dologról. Emlékszem, nagyon fiatal voltam, és azt gondoltam, hogy ez az én titkom, és rettegtem, hogy elmondja a családomnak.”

Natasha - aki végül nem is beszélt senkinek az esetről, sőt, később sem tett feljelentést - azóta is rendszeresen jár terápiára. Az átélt zaklatás miatt ugyanis a szex bűntudattal és undorral kötődött össze benne, amin a mai napig nem tudta magát túltenni. Ennek ellenére soha nem gyűlölte megrontóját, ugyanakkor nagyon szeretne vele találkozni. “Soha nem voltam rá dühös, csak sajnálom őt. Mindig azt kérdeztem magamtól, hogy beszélnék-e vele felnőttként. A válaszom: igen.”

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

888.hu

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Apáti Bence: Így lapítanak a Telex, 24, 444, Hvg őrkutyái