A Mindszent Havi Mulatságra ellátogató vendégek délelőtt tíz órától pillanthatnak bele a sajtkészítés rejtelmeibe, és az egész folyamatot végigkísérhetik. A gigászi méretű, francia comte típusú sajt nagy kihívást jelent, ugyanis szigorú szabályok szerint lehet csak elkészíteni: csakis nyers tejből és kizárólag vörösréz üstben, és a sajt hat hónapos érlelési időszakáról naplót kell vezetni.
A rendezvényen közös áldomásivás is lesz a sajt tiszteletére, rövid imádsággal, amit Szűcs Edina nagytiszteletű református lelkész asszony vezet. A nap folyamán a piacon helyi és környékbeli termelők sajtjait, termékeit is meg lehet kóstolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.