Aktuális

Nem osztozik a gyászban L.L. Junior és Csilla, külön emlékeztek halott kisfiúk születésnapjára

Bors

2019. szeptember 17. kedd 05:20

Az édesanyja három piros lufit vitt Dávidka sírjára hétfőn, a kisfiú születésnapján. Az emlékhelyen továbbra is érintetlenül állnak a mécsesek és a játékok, amiket a gyászoló barátok helyeztek el utolsó ajándékként. A Bors elérte az énekest, aki könnyei­vel küszködve fogadta hívásunkat.

Forrás: Czerkl Gábor

A idő néha a legjobb barátunk, olykor a legnagyobb ellenségünk. Egy kisgyermek elvesztésének pillanatában sokan szeretnénk visszaforgatni az idő kerekét, míg a gyász perceiben felpörgetni, hogy feldolgozzuk a feldolgozhatatlant. Ám egy biztos, a folyamatosan ketyegő óra sem tudja végérvényesen elnyomni egy apa és anya fájdalmát, aki egy tragikus véletlen során vesztette el a fiát.

A kis Dávidka tegnap ünnepelte volna a negyedik születésnapját. Ezt a napot nemcsak a kisgyerekek, hanem szüleik is nagyon várják, hiszen arra emlékezteti őket, hogy életük tovább folytatódik valakiben. Ez a nap azonban az énekesnek és volt párjának egész életére egy olyan pillanat marad, amikor már csupán a szívükben képzelhetik el Dávidka első általános iskolai napját, ballagását vagy az első randevúját.

– Könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóban, miközben jöttünk fel, hogy ugye nem, ugye nem megy el Dávid? Kö­nyörögtem a jó Istennek, ne vegye el! Ne, ne vegye el! Hibáztattam mindenkit. Okoltam ma­gamat is, hogy nem voltam ott – mesélte el korábban a Tények exkluzív interjújában az összetört rapper azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy mi történt a gyermekével.  

A tragikus autóbalesetben elhunyt kisfiú szülei között továbbra is nagy a feszültség, ugyanis a Bors információi szerint nem együtt látogattak ki néhai kisfiuk sírjához negyedik születésnapján. Csilla a délelőtti órákban járt a Fiumei úti temetőben a sírnál, ahol a szeretett gyermeke számára ajándékba hozott három piros lufi jelezte, továbbra is minden egyes percben rá gondol, beszélni azonban képtelen volt. A látottak után lapunk felkereste az énekest, aki kedvesen, de a gyász miatt folyamatosan elcsukló hangon fogadta a hívásunkat.

– Borzasztó érzés, elképzelhetetlen ez a mai nap, nem tu­dok most erről beszélni – mondta Junior, majd részvétünk kifejezése után bontotta a vonalat a zenész. Mint ismeretes, augusztus 31-én örökre megváltozott L.L. Ju­nior és volt kedvese, Csilla élete, amikor egy tragikus baleset során elhunyt hároméves gyermekük. A kisfiú véletlenül kifutott egy éppen arra haladó autó elé.

A tragédia mindkettőjüket sokkolta, nyilvános gyászszertartáson búcsúztak szeretett fiuktól, azonban a gyász miatti fájdalom elmérgesítette közöttük a viszonyt. Az énekes rögtön magához is vette nagyobbik gyermekét, Lacikát, akit eddig az édesanyja nevelt. Csilla a hírek szerint azóta csak néhány órára láthatta fiát.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

life.hu

Megszületett az egykori megasztáros énekesnő kisbabája: fotót is tett közzé a csöppségről

hirtv.hu

Nincs pénz tömegközlekedésre, de luxusbusz szállítja Miskolc polgármesterét

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

nemzetisport.hu

Vb 2022: Szalah vagy Mané biztosan kihagyja az idei világbajnokságot

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza

mandiner.hu

Spanyol és holland vadászgépek veszik át Bulgária légtere egy részének ellenőrzését

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence