Aktuális

Jolly: én vagyok az áldozat, nem Suzy

K. K.

2019. szeptember 27. péntek 05:00

Betámadták a rajongók Jollyt, amikor elhagyta a családját, s összejött a fiatal barátnőjével. Az énekes szerint az őt pocskondiázók tévúton járnak. Ám felesége, Suzy azt mondja, a valóság más, nincs senkije, de hiányzik neki egy társ.

Tiszta vizet önt a pohárba Jolly, azaz Tarcsi Zoltán. A népszerű mulatós zenész megelégelte a róla szóló álhíreket, amivel a válása óta szinte minden alkalommal az újságok címoldalára került. 

A kétgyermekes családapa kálváriája május végén kezdődött, miután Suzyval nyilvánosságra hozták, hogy 13 év együtt­élés után külön utakon folytatják az életüket. Noha az énekes állítja, már hosszú ideje magánéleti problémákkal küzdöttek feleségével, s csak a szakítást követően jött össze fiatal barátnőjével, Barbarával, mégis az egész or­szág őt támadja, amit képtelen szó nélkül hagyni.

Boldog akar lenni

– Naponta több tucat levelet kapok, hogy szégyelljem magamat, amiért elhagytam a családomat egy 21 éves lányért. Azt írják, Barbara el fog hagyni, csak a pénzemért van velem, és különben is, milyen ember az, aki szétrombol egy családot? Szeretném tisztázni: Barbarának semmi köze nem volt a mi válásunkhoz Suzyval. A házasságunk már réges-régen zátonyra futott, évek óta próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat, de nem sikerült. Szerintem nem én vagyok az első és az utolsó ember, aki elválik, és bocsássák már meg nekem, hogy boldog szeretnék lenni. Azt hiszem, ez nem olyan nagy bűn – fakad ki lapunknak Jolly, aki szerint a rajongók vajmi keveset tudnak az igazságról.

– Most Suzyt sajnálják, mert vele maradt a kislányunk, és kvázi ő maradt magára. Legalábbis ezt hiszik. Ami egyébként nem igaz. Sok mindent tu­dunk, amit ő titkolni próbál, de nem akarom pocskondiázni, az ő szintjére lesüllyedni, csak azt nem értem, miért nem mondja el, hogy van valakije. Mi legalább kiállunk a nyilvánosság elé Barbarával. Úgyhogy egy biztos: kettőnk közül nem Suzy az áldozat, hanem én vagyok! – magyarázza a Borsnak az énekes, akinek egy időben a barátnője is kapott hideget-meleget, de mára úgy tűnik, beletörődtek az emberek, hogy Jolly és Suzy párosa lassan a múlté.

Fél éve egyedül él

A Bors megkereste Suzyt is, aki azt mondta:

– Ezekből a vádakból semmi sem igaz. Nincs senkim, csak a kislányomra koncentrálok. Nem szép dolog, hogy Jolly úgy akarja magát védeni, hogy engem feketít be – mondta lapunknak szűkszavúan az énekesnő.

 A Tények Extrának ugyanakkor részletesebben beszélt Suzy kettejük kapcsolatáról. Az énekesnő azt mondta, a házassági évfordulójukra, augusztus hetedikére még száz szál rózsát is kapott Jollytól, de aztán Jolly se szó, se beszéd elköltözött otthonról, és mint kiderült, hiába mondta az ellenkezőjét, nem szakította meg a kapcsolatot Barbarával...

– Lassan fél éve kettesben élek a kislányunkkal, nincs senkim. A lelkemnek az egészből az fáj a legjobban, hogy a férjem azt mondta nekem és a kislányunknak is, hogy számára a család a legfontosabb – nyilatkozta Suzy. 

Fia kiáll apja mellett 

– Mióta kibékültünk Zolival, teljesen másként állnak hozzánk az emberek. Korábban én is naponta kaptam a temérdek fröcsögő levelet, de ma már lecsillapodtak a kedélyek, talán az emberek is belátták, hogy ez nem egy kamuszerelem. Mondhatni, egy családdá kovácsolódtunk Jollyval és a fiával, Szilveszterrel. Egy fedél alatt élünk, habár én még csak fél lábbal költöztem oda, de ami késik, nem múlik – fűzi hozzá Szuperák Barbara.

Jolly 17 éves fia, Szilveszter mindenben támogatja az édesapját, szerinte Barbara nagyon jó hatással van az énekesre.

– Mintha kicserélték volna. Látom rajta, hogy boldog, ki­egyensúlyozottabb, mint valaha. Persze nem állítom, hogy a történések nem viselték meg, de én mindenben támogatom. A már előre lekötött bulikat együtt fogják megcsinálni Suzyval, tehát év végéig biztosan egy párt alkotnak a színpadon, aztán januárban egy amerikai turnéra utazik apa, immár szólóban.

Utána még képlékeny, hogy hogyan alakul a karrierje. Ami biztos, hogy mi nem fogunk együtt koncertezni, mert nem édesapám hátán akarok felkapaszkodni, nem Jolly fiaként akarok befutni. A dalszövegeimet is magam szerzem, nem úgy, mint Suzy, akinek minden számát – kivéve persze a feldolgozásokat – apukám írta és hangszerelte – zárja Szilveszter.

               

           

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15190805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt az amerikai bizonyíték az orosz újságíró borzalmas kivégzéséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9086_resized.jpg?avcount=1665051010
metropol.hu

A pedagógusokért tüntettek Budapesten, élő adásban lökték fel a Hír TV tudósítóját - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15188670_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Rá nem ismernél! Így nézett ki Rácz Jenő, amikor fillérekből élt Dániában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15188882_auto_resized.jpg
vg.hu

Németország azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy csillagászati áron ad el gázt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15189759_auto_resized.jpg
ripost.hu

Csütörtöki horoszkóp: egy nehéz kérdésre választ kapsz ma

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15188855_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Listázzák azokat a diákokat, akik nem vettek részt a reggeli élőláncban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15189673_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Olaszországi gyerekgyilkosság: „Küldd körbe az igazságot!” - kezdte börtönből küldött levelét Katalin, majd megrázó vallomás tett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15188274_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ismét lezárják a Korinthoszi-csatornát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9072_resized.jpg?avcount=1665051010
origo.hu

Egyedülálló megoldás vállalkozásoknak kártyaelfogadásra(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9094_resized.jpg?avcount=1665051010
life.hu

Ez a természetes vegyület lassítja az öregedést és antioxidánssal tölt fel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9089_resized.jpg?avcount=1665051010
szoljon.hu

Rejtélyes üres sorok vannak II. Erzsébet halotti bizonyítványában: törölhettek dolgokat

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/10/pvwdHH0-cNTGYMwvW1433JxCwTZ4kfV9cEFKPWG4uPQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUyMTY4ZTBiNjczMDRlYTA4OTU0NTBhZmJmNWVlN2Ey.jpg
Nyugdíj

Már nyilvános Orbán Viktor becsületbeli ügye: Magasabb nyugdíjemelésről döntött a kormány