Önnél is bevett szokás, hogy a használat után szinte rögtön beáztatja, vagy el is mossa a serpenyőjét? Lehet, hogy így kevesebbet kell vesződni a tisztítással, de a serpenyő élettartamát is megrövidíti. Ha még meleg, vagy egyenesen forró a serpenyő és úgy mossa el, akkor megsérülhet a zománc, emiatt később biztosan le fog égni benne az étel. Legjobb, ha megvárja, míg teljesen kihűl és csak utána kezdi el megtisztítani. Áztatáskor tegyen a vízbe sót, vagy szódabikarbónát és hagyja így pár órán keresztül. Ezzel a trükkel sokkal könnyebben kijönnek majd a szennyeződések és a zománc sem sérül majd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.