Aktuális

Csepregi Éva: Elutaztunk a szerelmi bánat elől

Bors

2019. szeptember 23. hétfő 15:00

Anya és gyermeke együtt nézett szembe a magánnyal és az újrakezdéssel, egymást támogatva gyógyították meg sajgó szívüket, és meg sem álltak a festői szépségű Teneriféig.

Csaknem mindenki életében eljön a pillanat, amikor összetörik a szívét. Nem kis küz­de­lem kigyógyulni a lelki bá­natból, sokszor hónapokon, éve­ken keresztül háborog a lelkünk, mire újra tudjuk kezdeni az életünket. Ilyenkor a legnagyobb támaszt a családunk, a sze­retteink adják meg. Nem volt ez másképp Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid esetében sem. Anya és gyermeke együttes erővel néztek szembe a veszteséggel egy eg­zotikus szigeten.

– Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyom, és amikor mindketten szakítottunk, nagyon jól jött a közös program, mivel egymást segítettük ki a szomorúságból. Öt évig voltam együtt a volt kedvesemmel, rendkívül megviselt a különválásunk – kezdte Dávid, majd az énekesnő vette át a szót.

– Kicsit több, mint egy év eltolódással én és Dávid is szakítottunk. Nekem tizenöt év után ért véget a kapcsolatom. Tavaly nyáron úgy döntöttem, felvetem neki, nincs-e kedve Tenerifére utazni velem. Úgyhogy együtt vészeltük át ezt az időszakot, és egy kicsit itthon hagytuk a problémákat. Jól éreztük ma­gunkat, sok-sok élményt szereztünk, megismertük a szigetet, és ezzel egy teljesen új életet tudtunk kezdeni – emlékezett vissza az énekesnő, akinek szeretett fia ismét boldog párkapcsolatban él.

– Nagyon helyes lány az új párja. Én tiszta szívvel fogadok mindenkit, és bízom a fiam választásában. A nevelés ugyanis nem 27 évesen kezdődik, hanem eldől addigra – fűzte hozzá Éva, aki szerint sok édesanya ott rontja el, hogy túlságosan rátelepszik a gyerekére.

A legtöbb anya-fia kapcsolat ott romlik el, ha valaki nagyon intenzíven elkezd a gyermeke választottja ellen dolgozni. Én Dávid életébe ma­ximum akkor szólnék bele, ha valami nagyon nagy problémát észlelnék, egyébként hagyom, hogy él­je a saját életét. Teszi mindezt úgy az énekesnő, hogy szinte mindennap találkoznak a fiával, hiszen Dávid nemcsak a Neoton dobosa, hanem válása óta a szomszédja is.

– Picit sem látom annak az árnyoldalát, hogy közel lakunk és együtt is zenélünk, sőt az én ötletem volt, hogy anyu is költözzön abba a házba, amiben én is lakom. Pont volt egy eladó lakás, amikor vált, és a lakásvásárlás ötlete jól sült el. Minden jól van így. Abszolút hagyjuk egymást élni, mindamellett, hogy a kapcsolatunk szoros és napi. Mindent megosztok vele, amit szívesen teszek, hiszen egymás legfőbb bizalmasai is vagyunk – mesélte Dávid, majd Éva hozzátette:

– Arra pedig ügye­lek, hogy ne érezzen semmilyen kötelezettséget, azért, mert közel lakunk. Ha szeretne, úgyis átjön. Imádja a főztömet, és sok megbeszélnivalónk is van mindig – mondta az énekesnő. 

További cikkek

Politika

György István: Kifejezetten sikeresek voltak a januári oltási akciónapok

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók

vg.hu

Nagy rohamra számítanak a boltok február elsején

heol.hu

Megszólalt a gyöngyösi háziorvos: ezt tegye a karantén után!

origo.hu

Nem tetszik a metaverzum a PlayStation atyjának

nemzetisport.hu

Női kézi: a Siófok norvég irányítója Franciaországban folytatja

origo.hu

A rommá tört telefonkijelzők országa vagyunk egy kutatás szerint

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

origo.hu

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában