Aktuális

Csepregi Éva: Elutaztunk a szerelmi bánat elől

Bors

2019. szeptember 23. hétfő 15:00

Anya és gyermeke együtt nézett szembe a magánnyal és az újrakezdéssel, egymást támogatva gyógyították meg sajgó szívüket, és meg sem álltak a festői szépségű Teneriféig.

Csaknem mindenki életében eljön a pillanat, amikor összetörik a szívét. Nem kis küz­de­lem kigyógyulni a lelki bá­natból, sokszor hónapokon, éve­ken keresztül háborog a lelkünk, mire újra tudjuk kezdeni az életünket. Ilyenkor a legnagyobb támaszt a családunk, a sze­retteink adják meg. Nem volt ez másképp Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid esetében sem. Anya és gyermeke együttes erővel néztek szembe a veszteséggel egy eg­zotikus szigeten.

– Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyom, és amikor mindketten szakítottunk, nagyon jól jött a közös program, mivel egymást segítettük ki a szomorúságból. Öt évig voltam együtt a volt kedvesemmel, rendkívül megviselt a különválásunk – kezdte Dávid, majd az énekesnő vette át a szót.

– Kicsit több, mint egy év eltolódással én és Dávid is szakítottunk. Nekem tizenöt év után ért véget a kapcsolatom. Tavaly nyáron úgy döntöttem, felvetem neki, nincs-e kedve Tenerifére utazni velem. Úgyhogy együtt vészeltük át ezt az időszakot, és egy kicsit itthon hagytuk a problémákat. Jól éreztük ma­gunkat, sok-sok élményt szereztünk, megismertük a szigetet, és ezzel egy teljesen új életet tudtunk kezdeni – emlékezett vissza az énekesnő, akinek szeretett fia ismét boldog párkapcsolatban él.

– Nagyon helyes lány az új párja. Én tiszta szívvel fogadok mindenkit, és bízom a fiam választásában. A nevelés ugyanis nem 27 évesen kezdődik, hanem eldől addigra – fűzte hozzá Éva, aki szerint sok édesanya ott rontja el, hogy túlságosan rátelepszik a gyerekére.

A legtöbb anya-fia kapcsolat ott romlik el, ha valaki nagyon intenzíven elkezd a gyermeke választottja ellen dolgozni. Én Dávid életébe ma­ximum akkor szólnék bele, ha valami nagyon nagy problémát észlelnék, egyébként hagyom, hogy él­je a saját életét. Teszi mindezt úgy az énekesnő, hogy szinte mindennap találkoznak a fiával, hiszen Dávid nemcsak a Neoton dobosa, hanem válása óta a szomszédja is.

– Picit sem látom annak az árnyoldalát, hogy közel lakunk és együtt is zenélünk, sőt az én ötletem volt, hogy anyu is költözzön abba a házba, amiben én is lakom. Pont volt egy eladó lakás, amikor vált, és a lakásvásárlás ötlete jól sült el. Minden jól van így. Abszolút hagyjuk egymást élni, mindamellett, hogy a kapcsolatunk szoros és napi. Mindent megosztok vele, amit szívesen teszek, hiszen egymás legfőbb bizalmasai is vagyunk – mesélte Dávid, majd Éva hozzátette:

– Arra pedig ügye­lek, hogy ne érezzen semmilyen kötelezettséget, azért, mert közel lakunk. Ha szeretne, úgyis átjön. Imádja a főztömet, és sok megbeszélnivalónk is van mindig – mondta az énekesnő. 

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

origo.hu

Nem tűnik fenevadnak a GeForce GT 1010

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó