Aktuális

Atyaég, 25 kilót hízott Gömöri András Máté!

K.Sz.

2019. szeptember 23. hétfő 10:00

Háromhavonta negyedmázsákat szed fel vagy éppen dob le magáról a Budapesti Operettszínház sztárja, miközben alig látják egymást feleségével, Polyák Lillával.

Újabb elképesztő átalakuláson esett át Gömöri András Máté. A Bors a Színházak éjszakáján találkozott a testépítő színésszel, aki nemcsak a hangjá­val nyűgözte le az érdeklődőket az Őszi hangok című teátrum­show keretein belül, hanem megjelenésével is. A sztár szemlátomást megemberesedett az eltelt három hónapban, mióta megnyerte az INBA Grand Prix versenyét, vagyis a natural testépítő nemzeti bajnokságot Miskolcon. 

– Valóban, a verseny óta – ami­kor 77 kilóval mérlegeltem – közel huszonöt kilót szedtem fel, három hete, a születésnapomon száz kiló körül voltam. Azóta egy keveset már leadtam, ugyanis indul a szálkásítási időszak a következő megmérettetésre – közölte a színész, aki fontosnak tartotta felhívni a figyelmet arra, hogy kellő felkészültséggel szabad csak nekivágni az amúgy egészségügyileg komoly kihívást jelentő változásnak. 

– Szigorú étkezési, edzési és orvosi szabályok vannak erre, és persze felügyelet mellett csinálom, hiszen háromhavonta húsz kilót felszedni vagy ledobni komolyan megviselheti a szervezetet, ha ész nélkül csináljuk – fűzte hozzá. 

Mozgalmas év vár Gömörire, ugyanis a testépítés mellett most kezdte meg a diplomaévét a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, miközben a Budapesti Operettszínház nyolc darabjában játszik. Nem is csoda, hogy szeretett feleségével, Polyák Lillával alig látják egymást, de szerencsére erre is találtak egy mókás praktikát, hogy őrizzék a lángot, amikor a hosszú munkaórák szétválasztják őket.  

– Azt szoktuk mondani egymásnak, néha küldjünk egy képet a másikról, hogy tudjuk: még megvagyunk – mondja nevetve. – A viccet félretéve tényleg nagyon húzós az ősz mindkettőnknek, talán novemberben lesz arra időnk, hogy kicsit elmenjünk kettesben és a terveinkre fókuszálhassunk – tette hozzá a sztár.

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

metropol.hu

Most kiderül, miért is lehet hálás a Bak

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

teol.hu

Hobbisportolók Mekkája lehet a Sió-parti szabadidőközpont

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

origo.hu

Megdöbbentő képek a tongai vulkán pusztításáról