Aktuális

Tinilány verte a kisdiákot Vas megyében

Bors

Létrehozva: 2019.08.09.

Döbbenetes felvétel jutott a Bors birtokába. Egy 13 éves Vas megyei tinilány több pofont is leosztott egy kortársának, miközben trágár szavakkal alázta. Tette mindezt azért, mert a másik lány beszólt a haveri társaságának.

A felvételen az látszik, hogy egy belső udvaron egy tinilány nekiesik az egy fejjel alacsonyabb társának. Eközben két óriási pofont is kioszt neki, mialatt káromkodva üvölt:

Játsszuk le! Ki vagy te itt, b*****g?!

A Bors elérte a lányok egyik is­merősét, aki mindent tud a történtek hátteréről. Elmondása szerint azért robbant ki a balhé, mivel a bántalmazott lány szidalmazta a másik fiatal baráti társaságát, aki emiatt elégtételt vett.

Úgy tudja: a pofozkodó lánnyal amúgy is komoly gondok vannak, rendszeresen balhézik, és már az iskolája vezetősége is torkig van vele.

Mindez sajnos nem egyedi: a Bors idén márciusban számolt be arról, hogy a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron két tini hosszasan rugdosta, ököllel véresre verte és megalázta egyik társukat, amelyről videót is ké­szítettek. Megkeresésünkre a rendőrség közölte: büntetőeljárást indítottak az ügyben.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek