Aktuális

Pszichológus kezeli az eltűnt doktornőt

uv

Létrehozva: 2019.08.16.

Idegösszeomlást kapott a terapeuta.

Hatalmas pánik tört ki, amikor múlt héten eltűnt egy belvárosi kórház toxikológiai osztályáról dr. Pető Erika, aki betegként került az intézménybe. A rendőrség, a család és a fél celebvilág is összefogott a csinos terapeutáért, aki végül másfél nap után előkerült. Toxikológiai részleg lévén azonban eltűnése nyomán sokan öngyilkosságra gyanakodtak, de Erika a Borsnak elmondta a valóságot.

– A zárójelentésemben is ott áll, eszem ágában sem volt az öngyilkosság. Egyszerűen túl sok volt a stressz, túl nagy volt a nyomás, és idegösszeomlást kaptam – mondta a sztárok kedvenc terapeutája, akinek a keresésénél többek között Kállay-Saunders András is felszólalt. Az énekes ugyanis jól ismeri és jó viszonyt ápol Erikával, akinek mozgásterápiás központjába jár, és évek óta a páciense.

– András egy kifejezetten érzékeny művész, aki talán a legjobban ráérzett a problémámra, hogy csak egy kis csendet akartam magam körül – mondta Erika, aki mint kiderült, ahogy bekerült a kórházba: kulcs, telefon nélkül, úgy is indult haza az intézményből, ez okozta a pánikot. Házába ugyanis nem jutott be, csak a kertjébe, ahol egy újabb álomkór jött rá. Amikor beesteledett, egy barátjánál húzta meg magát, és másnap szembesült a sajtóból a kialakult pánikról.

– A barátaim extra gyorsan reagáltak, és bevallom, nagyon-nagyon jólesik ez az összefogás, aggódás. Az életemet tettem fel arra, hogy másoknak segítsek, de én is emberből vagyok, aki nem foglalkozott az intő jelekkel. Ezek után az első dolgom mentálisan rendbe hozni magam, szakemberhez fordultam, hogy feltárjuk, pontosan mi is történt velem, hogy utána a tapasztalataimmal még jobban segíthessek a pácienseknek.

A csinos terapeuta egyáltalán nem fél attól, hogy a történtek rossz fényt vetnének rá, vagy a karrierjében törést okozna. Sőt úgy érzi, még nagyobb bizalommal fordulnak ezután hozzá, hiszen a szakértelmet a saját bőrén is bizonyította. Budai mozgásstúdiója továbbra is a celebvilág egyik legkedveltebb egészségügyi központja, ami többek között a Magyar Művész Válogatott sportsérüléseit is kezeli, így például Kállay-Saunders derekát, vagy Istenes Bence és ÉNB Lali térdét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek