Aktuális

Profi sminkessé fejlesztette magát a karok és lábak nélkül élő lány - videó

Bors

Létrehozva: 2019.08.06.

Elképesztő kitartásról tett tanúbizonyságot.

Sokan azt hiszik, hogy a Leedsben élő, 21 éves Danielle Bailey képtelen önállóan ellátni magát - a fiatal, kézfejek és lábak nélkül élő lány azonban nem csak rácáfol mindenkire, de tehetségével alaposan le is döbbenti környezetét. 

Danielle még négyévesen veszítette el a végtagjait agyhártyagyulladás következtében, így - mint magyarázza - számára az a természetes, ahogy most él. Noha sok, hétköznapinak tűnő mozdulatsor jóval körülményesebb számára, igyekszik mindenben teljesen önálló lenni, ráadásul azt is bebizonyította: így is elérheti álmait. 

Közzétette: Danielle Bailey – 2015. október 30., péntek

Danielle ugyanis profi sminkes szeretne lenni, Facebook-oldalára feltöltött sminkvideóit pedig már most tízezrek nézik hetente. A felvételeket idén kezdte el megosztani. “Meg akartam mutatni, hogy a mozgássérült emberek is elérhetik az álmaikat és hogy noha máshogy nézek ki, mint egy átlag 21 éves, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben különbözök. A sminkelés mindig is érdekelt, és a felvételek megosztása nagyon sok önbizalmat adott nekem és a követőimnek is. Gyakran írnak rám más mozgássérültek, megköszönve, hogy a videóim hatására ők is jobban érzik magukat a bőrükben” - magyarázta a StoryTendernek.

Arról is beszélt: sokan mennek oda idegenek a kezek és lábak nélkül élő lányhoz, hogy megkérdezzék tőle, hogy megy például vécére, vagy hogy öltözik fel. “Valószínűleg én is kíváncsi lennék, így nem bánom, hogy kérdezősködnek. Pont olyan vagyok, mint bárki más, és mindent meg tudok csinálni önállóan - csak egy picit tovább tart, mint akinek van keze és lába.”

Danielle vágya, hogy profi sminkesként keresse a kenyerét. Magabiztosságát és kitartását látva nagyon úgy tűnik: hamrosan el is éri célját.

💜🧡💛

Közzétette: Danielle Bailey – 2019. július 8., hétfő
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek