Aktuális

Megyeri Csillát pszichológus kezelte a rusnyázás után

Bors

Létrehozva: 2019.08.19.

Az Alföld Tv Púder címû mûsorában mondta a sokat vitatott megjegyzést Csilla.

Míg jó pár évig Megyeri Csilláról mindenkinek a „rusnyázás” jutott eszébe, addig mára inkább a különböző show-műsorok szereplőjeként villan be az arca. Pedig az Alföld Tv Púder című műsorában nyújtott felkonferálása: „Beszélgetni fogunk még a szép nőkről, hogy miért is sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink” – sokáig kísértette őt.

– Szerintem akkoriban a magyar lakosság nagy része nem szimpatizált velem. De szerencsére Zsolti, a családom, a rokonok, a barátaim, mind-mind mellettem álltak, és biztattak, hogyha már így alakult, lovagoljam meg a hirtelen jött ismertséget – emlékezett vissza Csilla, akinek azért nem ment ilyen könnyen a túllendülés.

– Nyilván nem örültem ennek az egésznek, nem vagyok én egy botrányhősnő. Szükségem volt segítségre, hogy megbirkózzam az emberek rosszallásával. Egy klinikai szakpszichológus hölgy segített. Sokat jártam hozzá, ami segített.

Csilla azóta úgy érzi, sikerült átfordítani a közvéleményt, és bár még mindig megosztónak tartja magát, szerinte már nincs annyi utálója.

– Az Ázsia Expresszes szereplésemnél azért sikerült megmutatnom, ki is vagyok valójában, és átfordítanom úgy a dolgokat, hogy már többen szeretnek, mint utálnak. Rengeteg felkérésem lett egyébként az ominózus eset óta, úgyhogy azt kell mondjam, valamilyen szinten hálás vagyok az életnek, hogy ez megtörtént, és hiszek abban, hogy így vagy úgy, de mindenki odakerül, ahová való – tette hozzá Csilla, aki következő lépésben azt akarja elérni, hogy ne csak bohóckodásra, komolyabb feladatokra is felkérjék.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek