Aktuális

LGT-s sztárok koncertjén késelték halálra Ernőt

B. B.

2019. augusztus 21. szerda 05:10

Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát. Az együttes észre sem vette a színpadról a drámai eseményeket.

Csupán egy könnyed bulira akarta elvinni gyerekeit hétfő este a többgyermekes családapa, H. Ernő a Hajdú-Bihar me­gyei Polgáron, ám az esti szórakozás véres tragédiába torkollott. A buli a főtéren zajlott, épp a Zenevonat nevű szuperformáció koncertezett, amikor megjelent egy férfi, aki már hónapok óta fenyegette H. Ernőt. Szilveszter egyik pillanatról a másikra Ernőre támadt, és több késszúrással valósággal kivégezte őt.

Féltékenységből ölt?

Bár a haldokló férfit a helyszínről azonnal kórházba vitték, az orvosok már nem segíthettek rajta. A borzalmakat H. Ernő gyerekei is végignézték.

– Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt – mesélte még mindig borzongva az eset egyik szemtanúja. – Soha nem fogom elfelejteni an­nak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna – tette hozzá a magába roskadt szemtanú.

Úgy tudjuk, hogy Szilveszter és Ernő rossz viszonyban voltak, Szilveszter már hónapok óta fe­nyegette a közösségi oldalakon Ernőt.

– Ez nem hirtelen felindulásból történt. Már hetek óta láttuk, hogy azt ígéri, ha egyszer találkoznak, végez vele. Senki nem gondolta komolyan, hogy megteszi. Azt hallottuk, hogy valamilyen féltékenységi mizéria állt a háttérben – szögezték le az ismerősök.

Nevetve várt a rendőrökre

A gyilkos a tömegben lopózott Ernő mögé, aki észre sem vette a támadást, csak arra ocsúdott fel, amikor támadója egyszer a nyakába és többször a hátába vágta a kést.

– Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és Szilveszter el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették. Nagyon furcsa, hogy a koncertet le sem állították, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Pedig egy ember ott haldoklott. Ez szégyen! – fakadtak ki a szemtanúk.

Biga: Semmit sem láttunk

A buliban a Zenevonattal fellépett az épp a születésnapját ünneplő Karácsony János, az LGT gitárosa, valamint Solti János, az LGT dobosa is. A bandában Heincz Gábor Biga is fellépett, ő is csak a koncert után értesült a történtekről.

– Valóban a koncert alatt történt ez a borzalmas eset, de mi a színpadról semmit nem vettünk észre, és nem is szakították félbe a koncertet – mondta megkeresésünkre Biga.

Tóth József, Polgár polgármestere a részvétét fejezte ki az esettel kapcsolatban.

– Sajnálatos, fájdalmas és a polgáriakat sokkoló eseményként éltük meg, hogy a rendezvényen két fiatalember között meglévő személyes konfliktus ilyen módon tragédiába torkollott. Szomorú vagyok, hogy ez megtörtént. Együttérzésemet fejezem ki, részvétem a családnak – írta közleményben a polgármester.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

55 éve halt szörnyet a szexszimbólum Jayne Mansfield - képek

mindmegette.hu

Durva átalakulás: Horváth Gréta előtte-utána fotót posztolt közel 20 kilós fogyásáról

mandiner.hu

Nem maradunk adósok, nem lehet minket megfélemlíteni – Orosz külügyminiszter-helyettes a NATO bővítésről

metropol.hu

Hátborzongató hír jött! Mumifikálódott holttestet találtak Óbudán

ripost.hu

Elképesztő dolog történt a megműtött magyar fiatallal

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. június 30.: az Ikreknek lépnie kell, a Halak figyeljen a belső hangra

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül

borsonline.hu

Most kaptuk a megrázó hírt: egy 16 éves lány elmerült a visegrádi kompnál, nagy erőkkel keresik

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

További cikkek

Dráma

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül

Tragédia

Ezúttal egy másfél éves fiú vesztette életét úgy, mint a buszban hagyott kislány Tomajmonostorán