Aktuális

Hajat és fogakat találtak a méhében, először az orvosok se tudták, kinek a maradványai vannak a nőben

Bors

2019. augusztus 13. kedd 15:00

Forrás: Mirror/videó

A Burntwoodban élő Hannah Bridgewater második gyermekével volt mindenórás terhes 2012-ben, amikor egy napon váratlanul összeesett és nem tért magához. Aggódó férje, Anthony azonnal berohant vele a kórházba. Szerencsére a kis Lexie egészségesen megszületett és a most 29 éves anyuka is felépült.

Az orvosok azonban nem hagyták annyiban az anyuka titokzatos rosszullétét, és megpróbálták kideríteni, mi okozta azt. A vizsgálatok során egy citromnagyságú cisztát találtak a nő méhében, de valami már első látásra is nagyon furcsa volt a jóindulatú daganatban. Amikor jobban megvizsgálták, csak akkor vették észre, hogy a rejtélyes cisztából hajszálak állnak ki, sőt fogai és körmei is voltak.

Ebből egyértelművé vált számukra, hogy egy magzat maradványaival van dolguk. Az orvosok először azt hitték, hogy a kis Lexie elhalt ikertestvéré lehet, de hamarosan kiderült, hogy sokkal régebbi szövetekből áll. A DNS teszt meglepő eredményt hozott. Mint kiderült, Bridgewaternek lett volna egy ikertestvére, de az még anyjuk hasában elhalt, és elkezdett felszívódni. Az iker maradványait Bridgewater teste szívta fel, és a méhébe olvadt bele. Bridgewaternek korábban kiműtötték a bal petefészkét, mert egy hasonló cisztát fedeztek fel benne, de ezt a mostanit, akkor nem vették észre. 

– Végig itt volt a méhemben, csak az orvosaim sohasem vették észre. Különös, mert édesanyámnak is lett volna egy ikertestvére, de elvetélt, ráadásul a nagynénémnek is ikrei születtek – mesélte meglepetten Bridgewater.

A kétgyermekes édesanyának most a jobb petefészkét is kivették az ikertestvére elhalt szöveteivel együtt. Így azonban már nem lehet több gyermeke, ráadásul mostantól együtt kell éljen a menopauza kellemetlen tüneteivel is.

– A legrosszabb az egészben, hogy még választásom sem volt. Elszomorít, mert lehet, hogy öt év múlva szeretnék majd még egy gyermeket, de már nem lehet. Ráadásul 29 évesen klimaxolni nagyon kellemetlen és idegesítő. Szívem szerint néha elbújnék és zokognék – vallotta be a nő, aki hat éve most először mert kiállni a nyilvánosság elé és elmesélni hihetetlen történetét. 

(via)

További cikkek

Tűz

Sziréna rázta fel hajnalban Kaposvárt, nagy a baj

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

ripost.hu

Őrületet okozott, meztelenül állt az ablakban az ismert kosaras lány

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

kisalfold.hu

Gyertyagyújtást tartottak Csollány Szilveszter soproni otthonánál - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

origo.hu

EMMI: Törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk