Aktuális

Gyilkosság Rákospalotán – Ivás közben veszhettek össze valamin

Bors

Létrehozva: 2019.08.12.

Forrás: Móricz István

Tucatnyi helyszínelő lepte el a XV. kerületi Zrínyi utcát vasárnap reggel, miután egy 51 éves férfi holttestére bukkantak ez egyik családi házban. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy gyilkosság történt, az elkövető felkutatására hajtóvadászatot indítottak. A délelőtt folyamán a környéket teljesen átvizsgálták, a szomszédos kerteket kutyákkal fésülték át. Információink szerint a gyilkos eszközt, egy kést kerestek. A portára egy építőipari cég van bejegyezve, számos munkás élt albérletben a házban. Az áldozatot a közeli boltban jól ismerték.

– Három ukrán származású férfi is élt velük, akik előző este tömény alkoholt vásároltak. A saját kedvenceik mellett olyat is vittek, amit az áldozat szeretett fogyasztani. Az ivás közben veszhettek össze valamin – mondta a boltos. A tragédia után a három személy kocsiba ült, s Ukrajna felé vették az irányt. Végül fél 11-kor sikerült elfogni őket a határ menti Lónyánál.

– Az áldozat jóravaló, kedves ember volt, a légynek sem tudott volna ártani. Az egyik ukrán vi­szont kifejezetten agresszívan, gorombán viselkedett – tette hozzá egy utcabeli. Munkatársunktól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek