Aktuális

Felvágták Caramel szájpadlását

K. Sz.

Létrehozva: 2019.08.21.

Agresszív vírusfertőzés támadta meg Caramelt. Kisebb műtéten esett át, ami után szájzárat kapott, orvosai azonban amúgy is teljes némaságra ítélték.

Forrás: Móricz István

Súlyos gyulladásos betegségben szenved Caramel. Az énekesnek azonnali orvosi be­avatkozásra volt szüksége, ami miatt debreceni koncertjét le kellett mondania.

– Őszinte sajnálattal és csalódottsággal le kell mondanom a mai, szabadtéri színpadra tervezett fellépésemet. Ma reggel ambuláns szájsebészeti mű­téten estem át. A szájpadlásomat fel kellett vágni egy tegnap éjjel jelentkező, agresszív gyulladás miatt. Szájzáram van, és antibiotikumot szedek, ami, sajnos ellehetetleníti az előadást. Bízom benne, hogy mihamarabb tudjuk pótolni a koncertet, amelyre hetek óta készültem a patinás helyszín és a mindig kiváló debreceni közönség miatt. A jegyek természetesen visszaválthatók. Köszönöm szépen a megértéseteket – tudatta a rajongói oldalán Caramel.

A hirtelen jött betegséggel kapcsolatban a Bors is megkereste az énekest, aki szájzára miatt csupán üzenni tudott a Bors olvasóinak állapotáról és a következő fellépéseiről. – Köszönöm a megkeresést, jólesik az emberek figyelme és szeretete. Még nem lehet tudni, hogy alakul az állapotom, de bízom benne, hogy hamarosan túlleszek rajta, mert augusztus 23-án a Strand Fesztiválra szeretnék visszatérni – üzente a sztár.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek