Aktuális

Első szülinapján halt kínhalált a csecsemő - a halottkém is elborzadt, amikor a sérüléseit számolta össze - 18+

Bors

Létrehozva: 2019.08.08.

“A gyermek utolsó 36 órája maga volt a horror és a fájdalom” - nyilatkozta az ügyész.

Szinte felfoghatatlan, hogy ért véget egy egyéves kisfiú élete pont a születésnapján: saját anyja és annak barátja végzett vele, ráadásul a perverzióikat is kiélték ártatlan áldozatukon. 

Anyja sietett a kórházba az eszméletlen kis Hoss Wayne Benhammel - a gyermeket az alabamai, Cullman városában található intézményben azonnal halottnak nyilvánították. A halottkém vizsgálatából pedig egyértelműen kiderült: noha az anya, Crystal Ballenger és annak barátja, Jeffrey Hugh Brown azt állította, a pici megfulladhatott a fürdőkádban, ez a kijelentés a lehető legtávolabb állt az igazságtól.

Brutális sérülések tetőtől talpig

A szakértő megállapította: Hoss testét összesen 89 sérülés borította. Ezek közül 38 helyezkedett el a fején és a nyakán, 19 a karjain és a lábain, négy pedig csak a szemén - számolt be a szörnyű részletekről a Crime Online. Ráadásul a gyermek sérüléseinek egy része arra utal, hogy nem csak bántalmazták, de szexuálisan is zaklatták.

Crystal Ballenger később azzal védekezett, ő nem tett semmi rosszat, azt azonban látta, hogy barátja 20-25 percig víz alatt tartotta a fiát, korábban pedig csípős szószt etetett vele. A hatóságok azonban úgy vélik, mindketten ugyanolyan bűnösek. Ezt támasztja alá, hogy mindkettejük szervezetében kimutattak drogokat a tragikus nap után.

Hoss Wayne Benham 2014. március 11-én hunyt el, az ügy azonban csak a napokban jutott el a bírósági szakaszig. A barát tárgyalása szeptemberben kezdődik, az asszonyéról azonban egyelőre nincs információ. Mindkettejük ellen emberölés és szexuális bántalmazás a vád, ha pedig bűnösnek találják őket, életfogytig terjedő szabadságvesztésre, vagy akár halálbüntetésre is számíthatnak rémtetteikért. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek