Aktuális

Berki Krisztián: Mazsit választanám a gyerekem helyett

K. Sz.

2019. augusztus 30. péntek 05:00

A főpolgármesteri címért induló Krisztián gyereket tervez kedvesével, azonban szó nélkül lemondana róla, ha Mazsi élete lenne a tét.

Eddig ismeretlen oldalát mutatta meg a nézőknek Berki Krisztián. Az eddig vagány, sokszor igen keményen odaszóló sztár a lelke legmélyebb bugyraiba engedett betekintést a TV2 Tények Plusz stábjának és a Borsnak. Berki Krisztián eddig sem rejtette véka alá, hogy édesanyja komoly alkoholproblémákkal küzdött, sokak szerint ezért találta olyan nehezen a helyét a párkapcsolatok terén. 

– Nem tudom, mit kell hiányolni, hiszen amit nem kaptál meg, azt nem ismerheted. Legbelül persze éreztem, hogy valami frusztrált, de nem törődtem vele. Amikor szakítottam az exemmel, fél évig nem csajoztam. Egyszer csak kitisztult a világ, akkor jött Mazsi az életembe: egy valódi ember, valós félelmekkel, de annál erősebb szeretettel. Ősszel szeretnénk belevágni a babaprojektbe. Sokat beszélgettünk róla, például olyan komoly kérdésekről is, hogy mi lenne, ha veszélybe kerülne az életük a terhesség alatt. Egyértelműen azt szeretném, hogy Mazsit mentsék meg, mert a feleségem nélkül nem tudnék élni – vélekedett Berki, akinek azóta sem felhőtlen a kapcsolata az édesanyjával. 

– Meg tudtam bocsátani az édesanyámnak, meg is kellett, csak a megfelelő kalapba kellett tenni. Szomorú, hogy a lányom, Nati éle­tében sincs úgy benne, ahogy egy nagymamának illene. Ha visszaemlékszem, csalódtam magamban, hogy – bár csak kilencéves voltam –, de tennem kellett volna érte valamit, hogy ne legyen az alkohol rabja. Ez nekem is fájdalom, de ezzel nem bántani akarom, hanem felhívni az emberek figyelmét arra, hogy tízből hét családban ilyen és ehhez hasonló problémák vannak – mesélte Krisztián, aki főpolgármesterként nem csak a közért, de a szociálisan rászorulóknak is segítene, méghozzá a saját pénztárcájából. 

– A főpolgármesterségem alatt eljótékonykodom a fizetésemet: havi egymillió forintot adok egy rászoruló családnak, kétszáz-kilencvenezer forintot egy nyugdíjasnak és kétszázezret egy hátrányos helyzetű gyermeknek. Üzletemberként tudom, hogy a vezetők adómentesen jutnak bevételekhez: ez olyan, mint amikor a postás kap egy kávét vagy 200 forintot, ha kivitte a nyugdíjat. Sikerem esetén pedig az ígéretemhez híven megoldanám a BKK kérdését.

Fásy Ádámmal kampányolt

Úgy tűnik, Berki Krisztián egyre több embert állít maga mellé a főpolgármester-választás hajrájában – írta Ripost.
„Budapesti vagyok és fontos nekem, hogy ki irányítja ezt a fantasztikus várost – mondta a lapnak Fásy Ádám.

– Természetesen Tarlós István az, akit szívesen látnék továbbra is a főpolgármesteri székben, hiszen a főváros folyamatosan fejlődik és egyre élhetőbb az ő keze alatt, de számításba veszem Berki Krisztiánt is. Ennek egyszerű oka van: nincs más komolyan vehető jelölt. Ismerem Krisztiánt és tudom, hogy komolyan gondolja, amit mond, és képes is kivitelezni, bármi áron”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez történik a testünkkel, ha mindennap eszünk paradicsomot

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

hirtv.hu

Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

astronet.hu

Új fejezetet nyithatunk az életünkben ezen a héten az asztrológus szerint

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: így spórolhatnak a feltöltőkártyás áramvásárlók

Dráma

Harmadik születésnapján derült ki a tündéri kislányról, hogy halálos beteg