Aktuális

Bereczki elsírta magát a kézfogón

K. K.

Létrehozva: 2019.08.29.

Bereczki Zoltán nem tagadja: könnyű megríkatni. A Sztárban sztár leszek! válogatóján is sikerült: az átalakulóshow-ban egy váratlan eljegyzés hatotta meg.

Vasárnap este startol el a TV2-n a Sztárban sztár leszek! című show-műsor, amely minden néző szemébe garantáltan könnyeket fog csalni. Az egyik versenyző ugyanis ország-világ előtt, egy megható produkció során kérte meg a párja kezét. A jelenet az egyik mesterben, Bereczki Zoltánban nosztalgikus emlékeket ébresztett. 

– Nagyon könnyen elérzékenyülök, még egy rajzfilmen is képes vagyok elbőgni ma­gam. A lányommal épp most néztük meg a Grút, és az egészet végigsírtam. Gyakorlatilag Zorka vigasztalt engem – me­séli lapunknak nevet­ve a Sztárban sztár leszek! mestere, aki az ominózus lánykéréskor sem tudta visszatartani a könnyeit.  

A könnyfakasztó lánykérést követően több emlékezetes produkció is bemutatkozott, ám a szigorú ítész kegyeit csak keveseknek sikerült el­nyerniük. 

– Nagyon so­kan nincsen tisztában a képességeikkel. Vagy saját magukat vezetik félre, vagy a környezetük viszik őket tévútra. Megdöbbentő volt szembesülni ezekkel a produkciókkal, de szerencsére a többi zsűritaggal többnyire egy véleményen vagyunk, pedig azt hittem, hogy én leszek a morcos, morgó, szigorú mester, akinek hatalmas elvárásai vannak – mondja Berecz­ki, aki önmagát is kritikus szem­mel figyeli.

– Borzasztó sok tudok lenni, én is látom. Az egyik műsorban a forgatás után esett le, hogy „te jó ég, már megint mit produkáltam magam?!” Pedig az elmúlt években higgadtabb lettem, de még így is néha túlzásnak érzem magam – ismeri be nevetve a 43 éves színész, énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek