Aktuális

Királynői bánásmódban van részük a kismamáknak egy portugál fesztiválon

Bors

Létrehozva: 2019.07.04.

A Nos Alive fesztivál az első a világon, ahol kiemelten törődnek a várandós nőkkel.

Forrás: Facebook

Sok terhes nő nem szívesen megy koncertre, mert aggódik, nehogy valaki a nagy tömegben véletlenül megüsse, vagy meglökje, és a születendő gyermekének baja essen.

Pedig terhesen nem kellene azonnal lemondani minden szórakozásról. A portugál Nos Alive fesztivál szervezői éppen ezért kialakítottak egy külön szekciót a nézőtéren, kifejezetten a kismamák. Az elkerített részről jól látható a színpad, de nincs túl közel a hangfalakhoz. Mosdókat és egészségügyi sártat is felállítottak, hogy a leendő anyák még biztonságosabban és kényelmesebben élvezhessék a műsort.

Rui Sinel de Cordes, Guilherme Duarte, Guilherme Geirinhas + Manuel Cardoso (Colóquio de Bethipsters), Rui Xará e Joel Ricardo no Palco Comédia (📷 Nuno Conceição)

Posted by NOS Alive on Thursday, August 9, 2018

– Ez egy hatalmas lehetőség, hogy megkönnyítsük a zeneszerető kismamák helyzetét. Miért is kellene minden szórakozástól megfosztaniuk magukat azért, mert terhesek? Így, ha valaki nagyon szeretné látni a kedvenc bandáját, de éppen gyermeket vár, az is biztonságosan ellátogathat a koncertre – mondta a fesztivál főszervezője, Álvaro Covões.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek