Aktuális

Hétvégi özönvíz: Egyszarvús vízisí a zalaegerszegi parkolóban - videó

B. B.

2019. július 30. kedd 10:30

<p>A zalaegerszegi Martint és a haverjait megihlette az özönvízszerű eső, ami a városra szakadt. A srácok poént csináltak az áradásból, és egy felfújható unikornissal vízisíztek a helyi üzletközpont parkolójában.</p>

Szinte órák alatt végigszáguldott az interneten annak a vagány, fiatal srácnak a videója, aki sok ember titkos vágyát teljesítette: egy autóhoz kötött, felfújható unikornison száguldozott, méghozzá egy zalaegerszegi hipermarket parkolójában. A hétvégi esőzések ugyanis olyan brutális vízözönt varázsoltak az egerszegi utakra, hogy semmi sem volt lehetetlen. Míg másokat a boltba kergetett az özönvíz, Martinékat inkább megihlette.

– Vásárolni mentünk, amikor leszakadt az eső – kezdte a Borsnak Martin. – Mindenki berohant, percek alatt bokáig érő víz lett. Gondoltam, megtöröm az ácsorgást, és én inkább kisétálok a kilós lisztemmel és a három tejjel – mosolygott. A viharban sétálva ütött szöget fejében az ötlet.

– Az egyik barátunk megcsinálta ezt pár éve egy csónakkal, azóta szerettem volna én is hasonlót. Felhívtam, de ő pont külföldön nyaralt, de azt mondta, vegyem csak át a helyét – mesélte az egerszegi fiatal. Martin nem sokat teketóriázott, kocsit és sofőrt kerített, majd visszaszaladt a boltba, ahonnan aztán a híressé vált unikornissal a hóna alatt jött ki.

– Az elején még kicsit leért a betonra, de amikor már 15-20-szal mentünk, simán ment a vízen. Lábbal még irányítani is tudtam a kanyarban. Egyébként nem volt veszélyes, csak attól féltünk, ne­hogy nekimenjünk egy kocsinak vagy fának – mosolygott.

Nincs vége

Sajnos esőből nem lesz hiány az elkövetkezendő egy hétben, az előrejelzések szerint naponta többször is zivatarok fogják tarkítani az időjárást.

A hőmérséklet nem fog annyira lehűlni, marad a 26-30 fokos csúcshőmérséklet. A legtöbb eső szerdán és vasárnap várható, akkora felhőszakadás, mint amekkora múlt hétvégén volt, nem lesz.

 A videót már az első félórában több ezren megosztották, azóta vírusként terjed a neten. Martinék örülnek, hogy sikerült megnevettetniük az embereket, és persze magukat is.

– Mindenki borús, befásult ettől az időtől. Pedig minden rosszban van valami jó, mi is csak ezt akartuk kihasználni egy poénig. És látva a megosztásokat, jó tudni, hogy van, aki tud úgy nevetni a hülyeségen, ahogy mi – mondta. Hozzátette: az unikornis túlélte az akciót, sőt azóta is megvan, a kocsi tetejére kötve várja a következő kalandot.

További cikkek

Baleset

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

magyarnemzet.hu

Idén van rá esély, hogy Szoboszlai Détári nyomába lépjen

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria