Aktuális

Hasfájással fektették le aludni az ötéves kislányt, de már nem kelt fel többé

Bors

Létrehozva: 2019.07.07.

A szülei hazavitték, betették a kiságyba, de a láthatatlan gyilkos reggelre végzett vele.

Az ötéves angol kislány, Keziah Deuk erős hasfájásra panaszkodott az iskolában, ezért értesítették a szüleit, hogy vigyék őt haza. Így is történt, és mivel a szülők nem számítottak nagyobb bajra, este lefektették a gyermeket, hogy majd reggelre jobban lesz. Csakhogy másnap holtan találták az ágyban Keziaht, aki puffadás és székrekedés miatt már jóideje folyamatos kezeléseket kapott.

A boncolás során kiderült, hogy a kislány halálát egy a gyerekek esetében igen ritka heveny bélelzáródás okozta. A vastagbél annyira meg volt csavarodva, hogy elzárta a vérellátást, és ez végzetesnek bizonyult. 

– A hasfájás olyan gyakori, hogy a szülők helyében én is lefektettem volna a gyermeket. Még soha nem tapasztaltam ilyen esetet gyerekeknél. Keziah jól reagált a kezelésekre, javulást mutatott az állapota, ezért további vizsgálatok szükségességét senki sem érezte. Nagy valószínűség szerint egy röntgen sem mutatta volna ki a halála előtti napon, hogy életveszélyben van – vallotta a haláleset miatt indított eljárás során dr. Hildick-Smith specialista, aki a halála előtti évben kezelte a kislányt. 

Girl, 5, found dead in bed after complaining of a sore tummy at school

A five-year-old girl was found dead in bed by her devastated parents after complaining of a sore tummy in school, an inquest heard. Keziah Deuk was tragically killed by an incredibly rare stomach condition in July 2018. She had been treated regularly by doctors for constipation and bloating issues since birth.

A szülők szerint az orvosok nem vették elég komolyan a lányuk betegségét, holott jelezték, hogy Keziah többször hányt is. A vizsgálat során végül emberi mulasztásra utaló tényre nem derült fény, az került megállapításra, hogy az ötéves gyermek természetes halált halt. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek