Aktuális

Batman jelét karcolta az áldozata holttestébe egy pornófüggő szatír – 18+

Bors

2019. július 16. kedd 21:00

A pornófüggő Kasim Lewis két nőt is szexuális indíttatásból gyilkolt meg, egyikük mellkasára rákarcolta Batman logóját.

Forrás: Pixabay

A 32 éves londoni Kasim Lewist 2018 májusában ítélték életfogytig tartó, de minimum 29 év letöltendő börtönbüntetésre, a húszéves Iuliana Tudos meggyilkolásáért. Az 55 éves egygyermekes édesanya, Catherine Burke megölését viszont csak most sikerült rábizonyítani a szexuális erőszaktevőre.

A pornófüggő Lewis 2017-ben szenteste támadta meg a Finsbury Parkban Iuliana Tudost. Áldozatát egy félig törött sörösüveggel ütötte le, majd megerőszakolta és meggyilkolta. A lány lecsupaszított holtteste csak három nap múlva került elő, miután a barátai bejelentették eltűnését a rendőrségen. 

Tudos mellkasába az elkövető belekarcolta Batman – vagy egy M-betű – jelét is, de ennek okára nem sikerült magyarázatot taláni. A helyszínelők megtalálták az áldozaton Lewis DNS-ét, aki nem volt ismeretlen a hatóságok számára.

A gyilkos 2002-ben, mindössze 15 évesen már eltöltött másfél évet a fiatalkorúak börtönében autólopásokért. Később egy nőt fogdosott a buszon, és többször is feljelentették, mert nyilvánosan maszturbált.

2005-ben örökre felkerült a szexuális ragadozók listájára, és két év börtönbüntetést is kapott a közszeméremsértésekért.
2017 november 16-án betört az 55 éves Catherine Burke otthonába, ahol megerőszakolta és halálra késelte a családanyát. A helyszínelők itt is találtak DNS-nyomokat, de ekkor még nem tudták kihez kötni azokat. Csupán Tudos meggyilkolása után jött rá a rendőrség arra, hogy a két nő haláláért ugyanaz a felelős.

Miután elkapták Lewist, mobiltelefonján nagyon bizarr, a brutalitásuk miatt illegálisnak minősülő pornófilmeket találtak. Az egyik filmen egy férfi egy lányt követett egy sötét parkon át, elkapta, majd megerőszakolta. A nyomozók szerint ezt a filmet játszotta le a  drogfüggő férfi, amikor megölte a fiatal áldozatát, Tudost.

A londoni bíróság Kasim Lewist bűnösnek találta Catherine Burke meggyilkolásában is, de arról egyelőre nem döntöttek, hogy miként módosítják a már amúgy is börtönben ülő férfi büntetését. Feltehetően tényleges életfogytig tartó börtönbüntetéssel sújtják majd, de az ítélethirdetésig mindez csak találgatás.  

(via)

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

she.life.hu

Azt hittem, hogy barátok vagyunk, erre kiderült, hogy csak ágyba akarsz vinni

magyarnemzet.hu

Varga Judit: Súlyos tüneteket produkál az agresszív nyugati liberalizmus

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak