Aktuális

Unokája feltörte Pécsi Ildikó házát

uv

Létrehozva: 2019.06.13.

Sem a kicserélt zár, sem a bírói végzés nem tartja vissza attól ifjabb Szűcs Csabát, hogy továbbra is Pécsi Ildikó házában éljen. A Kossuth-díjas színésznőnek pedig már nincs ereje tovább hadakozni az unokájával.

Forrás: Végh István

Hiába a hat évig tartó pereskedés, a tavaly áprilisi bírói végzés és az egy hónappal ezelőtti kilakoltatás, Pécsi Ildikó unokáját még végrehajtókkal sem sikerült kitenni a színésznő budai házából. A Ripost a múlt héten megtudta, hogy ifjabb Szűcs Csaba a május 7-ei kilakoltatás után pár nappal zárat cserélt, és visszafoglalta a lakást. És bár a színművésznő megbízottja azonnal új zárat szereltetett fel, ez sem vezetett célra.

Szerdán lapunk munkatársa a Buda egyik legdrágább részén álló ingatlannál járt, ahol az unoka – bár a csengetésre nem nyitott ajtót – ma is lakik. Szomszédai szerették volna névtelenségüket megőrizni, de szívesen elbeszélgettek munkatársunkkal elmesélve, hogy a környéken kiskora óta mindenki ismeri és kedveli Csabit. Igazi jólnevelt, kedves srác, aki mostanában is csendben éldegél a házsor legszélső lakásában.

Buliktól, hangoskodástól, botrányoktól mentesen, és vélhetően épp a vizsgaidőszaka kellős közepén tart. Hozzátették, hogy korábban édesapjával is sokat látták együtt, mivel egy időben ő hozta-vitte edzésekre a fiát. 

Pécsi Ildikó ügyvédje elmondta, hogy a botrányos zárcsere után Csaba másodszor is visszafoglalta a házat.

– Amikor Ildikó megbízottja azzal szembesült, hogy a végrehajtó által föltett zárat kicserélték, és unokája ismét birtokba vette a házat, azonnal új zárat tetetett fel. Második alkalommal azonban ugyanez történt. Le is van fotózva, és a szomszédok is mondják, hogy a gyerek jól érzi ott magát – árulta el lapunknak dr. Magyar György, aki fontosnak tartotta leszögezni: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban. 

A történet folytatása Pécsi Ildikón múlik. 

– Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva – tette hozzá az ügyvéd.

A jelek szerint a 79 éves művésznő azonban másik utat választ. Lapunk megkeresésére fáradt hangon csak annyit mondott: belefáradt ebbe a kálvá­riába, elege van, nem szeretne ezzel foglalkozni. 

Bár a zárcserével akár évekig is elbíbelődhetnek a felek, úgy tűnik, hogy Csaba számára a  nagymama fásultsága a kulcs a budai lakáshoz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek