Öt fogyókúragyilkos élelmiszer

Öt fogyókúragyilkos élelmiszer

Schobert Norbert
PUBLIKÁLÁS: 2019. június 06. 10:30
Bors

Hisznek bennük, és sok pénzt költenek rá, mert azt hiszik, hogy ezeket az élelmiszereket fogyasztva leröppennek majd a kilók. És mekkorát tévednek! Schobert Norbi felvilágosította a szolnoki tömeget kedd este a Törjünk borsot együtt a kilók orra alá! nevű klubestjén, elmondta, melyek azok az élelmiszerek, amelyeket tonnaszámra „talicskáznak” haza a fogyókúrázók a boltból, pedig nem kellene. 

1.Méz

– Óriási legenda, hogy elképesztően egészséges a méz, és jobb, mint a cukor. Csak azoknak, akik betegek vagy erősödniük, hízniuk kell. A diétázók és a cukorbetegek felejtsék el! Helyette keressék az édesítőszereket, a stevia és az eritrit például nagyon jó. 

2.Kinoa 

– Ez egy divathullám most. Azt mondják, mennyire jó életmódváltáshoz a kinoa. Hát nem! Majdhogynem közelít a fehérliszt szénhidráttartalmához!

3.Teljes kiőrlésű kenyér

– Ez a legnagyobb tévhit. Tele van szénhidráttal, csak lassabban szívódik fel, mint a fehér kenyér. Valaki azért nem fogy, mert ezt eszi, miközben azt hiszi róla, hogy diétás. 

4.Rizs

– Ha veszíteni akar a súlyából, akkor szépen tegye vissza a polcra! A rizst én testépítőknek ajánlom tömegnöveléshez. 

5.Édes gyümölcsök és aszalványok

– Mindjárt itt a dinnyeszezon. Sokan úgy vannak vele, hogy hisz ez csak víz. Sajnos nem, tele van gyümölcscukorral. Ha valaki akar enni belőle a fogyókúra alatt, akkor csak edzés előtt tegye, és maximum tíz dekát. 

Legyen résen!

Júliusban Norbi újabb városba látogat el, hogy előadásával segítse a fogyni vágyókat. Figyelje a Borsot és az életmód­tanácsadó oldalait, mert hamarosan kiderül mi a következő célállomás!

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.