Aktuális

Félelemben él az eltört nyakú nő

Címkék
félelem

R. K.

Létrehozva: 2019.06.11.

Több mint fél éve nyomoznak egy súlyosan bántalmazott édesanya ügyében. Tanács Erikának a kerítésen átnyúlva törték ki a nyakát, majd életveszélyesen megfenyegették.

 Hiába várja Tanács Erika, hogy megbűnhődjenek a támadói, egyelőre nem látszik a fény az alagút végén. A Budapesten élő, kétgyermekes édesanya ügyében a rendőrség eljárást indított, ő pedig feljelentést tett. A nő szerint azonban az ügy nem halad előre, amit Erika felháborítónak tart. A Bors még 2018 novemberének végén számolt be a botrányos esetről. A nő párjától egy férfi folyamatosan pénzt kért, ami már egymillió forint fölé rúgott. Mikor vissza akarták kérni, a tartozók agresszívvá váltak. Megjelentek a XVII. kerületi házuknál, Erikának pedig egy nő a kerítésen benyúlva megragadta a haját, és olyan erővel kezdte el ráncigálni, hogy brutális sérülés lett a vége. Az édesanyát műteni kellett, a nyakcsigolyái súlyosan megsérültek.

– Azóta is rosszul leszek, ha visszagondolok a történtekre, lelkileg még nem tudtam feldolgozni. Komoly fájdalmaim vannak a hátamban, nem tudok semmit csinálni, ami komolyabb megterheléssel jár. Dolgozni sem tudok, lelkileg nagyon megterhelő ez az egész. Kerül, amibe kerül, addig nem nyugszom, amíg meg nem bűnhődnek a támadóim – mondja a Borsnak dühösen Erika. A nő jogi képviselője, dr. Györei Péter nem érti, hogy miért nem haladnak a hatóságok.

– A tisztességes eljárás alapelvét sérti, hogy ilyen lassan folyik a nyomozás. Védencemnek nehéz feldolgoznia, de nem tudunk mit tenni – mondta az ügyvéd. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek