Aktuális

Végrehajtók törték fel Pécsi Ildikó villáját

F. Zs.

Létrehozva: 2019.05.08.

Hivatalból kirendelt lakatos törte fel a Cseppkő utcai ingatlan ajtaját, amely ifjabb Szűcs Csaba otthona. Pécsi Ildikó unokája nem tartózkodott ott, nem találkozott a rendőrökkel és a végrehajtóval, de harminc nap múlva farkasszemet kell majd néznie velük.

Közel egy év­vel a bíróság döntése után kedden délelőtt megjelent a végrehajtó a Pécsi Ildikó tulajdonában álló ingatlan elôtt, melyben az unoka, ifjabb Szűcs Csaba lakott eddig. Mivel nem volt jelen, a rendőri kí­sérettel érkezett végrehajtót a megszeppent szomszédok engedték be az udvarra, hogy a csapat a lakás ajtajáig jusson.

A helyszínen tartózkodott viszont a fiút és az édesanyját, Pártos Csillát képviselő ügyvéd, Kocsis Dániel, aki azt mondta, csak civilként szemlélődik. Ezért tőle nem is kaphattunk hivatalos tájékoztatást. 

Lapunk arról értesült, hogy a végrehajtó felmérte a lakás állapotát, megállapította, hogy jelenleg nem tartózkodik otthon senki, és a törvény értelmében harmincnapos türelmi időt adott a teljes átadás-átvételig.

A Bors úgy tudja, hogy a szóban forgó ingatlan majdnem teljesen üres, már nincsenek benne bútorok, a padlás viszont tele van régi emlékekkel. 

Mint arról a Bors is beszámolt, Pécsi Ildikó fia, Csaba és felesége, Pártos Csilla 2010-ben adta be a válókeresetet, s az eljárás során az anyagiakról nem tudtak megegyezni. Az ügynek egy évvel ezelőtt lett hivatalosan vége, a bírósági ítélet szerint Csillának és fiának el kell hagynia azt az ingatlant, ahol az elmúlt két évtizedben élt, az ugyanis Pécsi Ildikó tulajdona. 

– Ami számomra ebben az egész ügyben a legfontosabb volt, hogy a fiam ne kerüljön méltatlan helyzetbe – nyilatkozta szűkszavúan munkatársunknak Pártos Csilla. – Ez szerencsére nem is történt meg, ezért nyugodt va­gyok. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek