Aktuális

Zacskóba tették a motoros lábát

Bors

2019. április 20. szombat 05:50

A gyors beavatkozás és a mûtétek ellenére sem sikerült megmenteni annak a motorosnak a lábát, aki  Velencén szenvedett balesetet.

Forrás: TV2 Tények (képernyőfotó)

Felébresztették a mesterséges kómából azt a motorost, akinek leszakadt a lába egy karambolban kedden Velencénél a 7-es úton. A családja összetört, nem tudják, hogyan fogja Laci elviselni a tragédiát. A baleset helyszínén a rajta segítőknek még azt mondta, hogy inkább meghal, mintsem láb nélkül éljen.

A 7-es úton egy autó éppen le akart kanyarodni, amikor a mögötte lévő motoros nekicsapódott. Az ütközéstől több métert repült az áldozat és a motor is, ami végül az árokba zuhant a szembe jövők szerencséjére.

– Öt méter se volt köztünk, ha nem fékezek, akkor tömegbaleset lett volna. A motor kis híján nekünk csapódott, de végül szerencsére az árokba esett. Ha nem így történik, ottmaradtunk volna – mondta a balesetről Vadászi Róbert, aki ép­pen munkába tartott kollégájával.

– Ez volt az első baleset, amit láttam, még a tévében is kerülöm az ilyen adásokat. Utólag visszagondolva én is meglepődök, hogy nem kaptam sokkot. Egyből odarohantunk és próbáltunk segíteni.

Az ütközéstől földön fekvő férfinak leszakadt a lába, nagyon vérzett, de még eszméleténél volt. Róbert visszarohant a kocsihoz, és keresett valamit, amivel elkötheti. A csomagtartóban megtalálta a vontatókötelet, amivel sikerült elszorítani a lábartériát, így csökkent a vérzés. Róbert azonnal hívta a mentőket, addig kollégája és egy másik férfi gondoskodott Laciról. Szorították a kötelet és beszéltek hozzá, hogy eszméleténél maradjon.

A kiérkező mentősök ellát­ták a sérült férfit, és egy mű­anyag zacskóba tették a leszakadt végtagot, hogy lejegeljék. A baleset után a sérültet és a lábát mentőhelikopterrel vitték kórházba. Az orvosok egyből megműtötték a férfit, visszavarrták a lábat. Az elmúlt napokban Lacit mesterséges kómában tartották. Lapzártánkkor derült ki, hogy az orvosok nem tudták megmenteni a motoros lábát.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet

sport.mandiner.hu

A Győr az utolsó fél percben nyert az Odense ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában

metropol.hu

Újabb tragikus fordulat LL Junior fiának ügyében

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!

mandiner.hu

Politikai nekrológot készítettek Bangóné pályafutásáról (videó)

zaol.hu

Figyelem! Forgalomkorlátozásra kell számítani Zalaegerszegen

origo.hu

Jövőre jöhetnek a Wi-Fi 7-es eszközök

nemzetisport.hu

Jégkorong: összevonhatják a divíziós vb első osztályának csoportjait

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek továbbra is hibátlanok a középdöntőben

mandiner.hu

Hallotta már gróf Apponyi Albertet angolul beszélni?

origo.hu

Ki is a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki diplomát hamisíthatott magának?