Aktuális

Túl lassan főzte a mikró a levágott fejet, ezért tűzön sütötte meg áldozata agyát a pedofil kannibál – 18+ videó

Bors

2019. április 24. szerda 21:00

Arkady Zverov bestiális kegyetlenséggel gyilkolta meg a 21 éves Alexander Popovichot, majd mikrohullámú sütőben főzte meg az áldozata levágott fejét, hogy megkóstolja, milyen íze van az emberi agynak.

Zverov a gyilkosság előtt egy tizenkét éves kislányt is magával csábított, akit arra kényszerített, hogy vegyen részt a kegyetlen mészárlásban. A Valéria nevű kiskorú nem ápolt jó viszonyt a szüleivel, így hitethette el vele a kannibál hajlamokkal rendelkező férfi, hogy szereti őt. Zverov több mint ezerötszáz kilométere csalta el szüleitől a naiv kislányt, akivel szexuális kapcsolatot is létesített. Azt ígérte neki, hogy új életet kezdenek együtt, és elveszi feleségül.

Szentpétervár mellett egy kis településen találtak maguknak lakást, ahol aztán később elkövették a brutális gyilkosságot. Valéria mindent részletesen bevallott a rendőröknek, így sikerült elfogni a kegyetlen gyilkost. A lány bevallotta, hogy ő késelte meg Popovichot, majd vájta ki a szívét, és főzte meg belsőszerveit. Az áldozat fejét is levágták, majd betették a mikrohullámú sütőbe a legmagasabb hőfokon három percre, hogy minél előbb megfőjön. Ez a módszer azonban túl lassúnak bizonyult, így inkább kivájták késsel a szemeket, feltörték a koponyát és kipiszkálták az agyat belőle, majd mindezt tüzön megsütötték. Valéria állítása szerint mindent Zverov utasítására tett, de nem tudott választ adni arra, mi motiválhatta a szadista férfit. A szemgolyót, az agyat és a szívet a férfi ette meg, Valériának a hús jutott, de nem ízlett neki, mert szerinte túl édes volt.

Zverovról kiderült miután elfogták, hogy egy évvel kegyetlen tette előtt, ex-barátnője – aki szintén tizenkét éves volt a megismerkedésükkor – különös körülmények között zuhant ki a panellakásuk ablakából, és vesztette életét. Az akkor tizennyolc éves lány agya a földet éréskor állítólag kizúdult a betonra, és azóta foglalkoztatta a fiatal férfit a kannibalizmus gondolata.

Zverovot a horrorisztikus tette után azonnal letartóztatták, ám öngyilkosságot kísérelt meg a cellájában, majd kómába esett. A huszonkét éves férfit négy hónapon át ápolták a börtönkórház intenzív osztályán, de végül belehalt sérüléseibe.

Valériát szintén letartóztatták, most a fiatalkorúak börtönében várja tárgyalását. Zverov halála után azonban feltehetően ejtik az ellene felhozott vádakat, hiszen még túl fiatal volt a gyilkosság elkövetésekor, hogy tisztában legyen tettei súlyával.

(via)

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon

mandiner.hu

Elvégezték az első robotsebészeti beavatkozást az onkológiai intézetben

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Nyüzsgő római város romjai mesélnek a „feketeföldiekről”

origo.hu

Rekordsebességgel száguldott a vonat Újvidék és Belgrád között

life.hu

Újra rendel a fóti verekedős orvos: így fogadták a betegek a visszatérését

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára