Aktuális

Sohasem bocsátja meg magának az apa, hogy kiabálva zavarta aludni gyermekét, aki tíz perc múlva életét vesztette

Bors

2019. április 24. szerda 15:00

A kisfiú a kedvenc könyve olvasása közben halt meg.

Forrás: Twitter

A hatéves William Coy nem tudott elaludni a nyári melegben, ezért le-fel járkált egész éjszaka a lincolni házukban.

Hol enni ment le az emeletről, hol egy pohár vízért, majd aztán a vécére. Édesapja hajnalban rákiabált, hogy fejezze be a mászkálást, régen aludnia kellene, és ők sem tudják kipihenni magukat miatta. Ez volt az utolsó párbeszéd kettejük közt, majd tíz perc múlva a gyermeket holtan találták az udvarban.

– Egész éjszaka fel-alá járkált a házban. Miután elzavartam aludni, tíz perc sem telt el, amikor a kishúga, Lydia megkérdezte, miért alszik William a füvön? Kirohantam hozzá az udvarra, és láttam, hogy ömlik az orrából a vér. Segítségért kiáltottam, és azonnal hívtam a mentőket. Teljesen kétségbeestem – mondta a kisfiú édesapja, Richard Coy.

A gyermekhez hiába ért ki rövid idő alatt a mentő, és élesztették újra, olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy végül 2018. július 19-én a kórházban életét veszítette.

A hatéves halálának körülményeit a rendőrség is vizsgálta, de csak most, közel egy évvel később zárták le a nyomozást. A kisfiú mozdulatlan teste mellett a kedvenc mesekönyvét találták meg. A rendőrség úgy véli, hogy mivel Coy nem tudott aludni a nyári melegben, ezért nem az ágyába feküdt vissza, ahogyan apja kérte tőle, hanem kiült a hűvös ablakpárkányba olvasni. Valószínűleg egy óvatlan mozdulat során elvesztette egyensúlyát, és lezuhant.

– Az én hibám, hogy meghalt. Nem kellett volna elzavarnom aludni. Nem kellett volna kiabálnom vele. Úgy ment el, hogy azt hitte haragszom rá – mondta könnyek között a gyászoló apa, aki azóta sem tudta feldolgozni fia tragikus elvesztését.

A fiúcska édesanyja, Kate a barátaival elment szórakozni, így amikor a tragédia történt, nem volt otthon. Az édesapjuk maradt otthon vigyázni a két gyermekre. A rendőrség hosszas nyomozás után balesetként könyvelte el az esetet, és végezetül felmentették az apát a gondtalanságból elkövetett emberölés vádja alól. A kis Coy néhány héttel a halála előtt azt mondta szüleinek, ha bármi történne vele, szeretné felajánlani szerveit, hogy segíthessen beteg gyermekeknek. Szülei teljesítették utolsó kívánságát.

(via)

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Sevilla: kölcsönvették a Man. United támadóját – hivatalos

travelo.hu

Így pótolják Thaiföldön a sertéshúst, mely hiánycikk lett

szon.hu

Kiszúrod, ki leste meg hátulról Fannit, vagy ezek a cickók a te tekinteted sem eresztik?

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

origo.hu

Manöken lányok, politikai nyomás és botrányos koncertek is kísérték a Minit