Aktuális

Őrjöngő férfi ment neki Sebestyén Balázs autójának

Bors

2019. április 9. kedd 12:00

Többször nekiment a parkoló autójának, majd valamilyen vegyszerrel teleöntötte az üléseket egy dühöngő budai sofőr, miközben a rádiós békésen vacsorázott családjával egy étteremben.

Forrás: Bors

Sebestyén Balázs feleségével, Vikivel és két kisfiukkal, Benett-tel és Noellel va­csorázott egy budai étteremben, amikor egy őrjöngő férfi ámokfutása váratlanul megtörte a vasárnap esti családi idillt. A pincér feldúltan rohant a műsorvezető asztalához, hogy siessen, mert valami történt az utcán parkoló kocsijával. Balázs nem tétovázott, gyorsan fizetett, és kiszaladt a vendéglőből, ahol már várta egy szemtanú. 

– A nő a családjával végignézte, ahogy egy őrült beáll mögém, és a kocsijával többször, durván nekimegy a kocsimnak hátulról. Próbálja eltolni, kiszáll, járkál, közben üvöltözik. Szidja a rendszert, az országot, a külföldieket, hol magyarul, hol né­metül  – kezdte a hajmeresztő történetet a Rádió1 reggeli mű­sorában, a Balázsékban a műsorvezető, akinek ezzel még nem ért véget a kálváriája. A kocsiját ugyanis valami csoda folytán nem érte kár, de közelebb lépve szembesült vele, hogy az autója belsejét valamilyen kemikáliával végigáztatták.

– Nem emlékszem, mit hagytam nyitva, de valamivel, valahogy szétlocsolta az autót. Be­szagoltam, és az egész autóm úszott egy ilyen fura, etilalkoholos folyadéktól, amilyen az ablakmosó folyadékban is van. De nem tudtuk megállapítani, hogy mi az. 

Balázs teljesen értetlenül állt a történtek előtt, főleg mert szabályosan parkolt, és senkit nem gátolt a közlekedésben, de mivel késő este volt, és kár nem keletkezett az autóján, nem hívott rendőrt, inkább kitörölte a kocsi belsejét és hazavitte a családját. A műsorvezető biztos benne, hogy nem az ő személye ellen történt az eset, de kollégái – Vadon Jani és Rákóczi Feri – tanácsára fontolgatja a feljelentést. A Bécsi úti térfigyelő kamera ugyanis biztosan rögzítette a vandálkodást, és bár a szemtanú nem mert közelebb menni az őrjöngőhöz, a távolból ő is készített egy fotót a történtekről. 

– Nagyon beteg történet. Nem értem, miért van ennyi hülye, de mintha szaporodnának – mondta lapunknak a rádiós, aki ha hivatalos útra tereli az esetet, azért teszi, hogy másnak ne törjön borsot az orra alá a budai dühöngő.

További cikkek

Baleset

Hiába rohantak a mentők: Szörnyethalt egy 22 éves nő

Gyász

Felesége jelentette be a szomorú hírt: Elhunyt a legendás rockénekes

Ez is érdekelhet

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

888.hu

Így hazudj magadnak kétszer akkora támogatottságot

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

vaol.hu

50 napja van kómában Csollány Szilveszter, Zacher Gábor szerint van remény

origo.hu

Élményszerű digitális oktatást szeretne a Telekom

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

mandiner.hu

Elemző: Azt hazudták pénteken, hogy meg lehet tartani április 3-án a baloldali népszavazást

life.hu

Kiderült, hogy hatalmas hitel terheli G.w.M házát: "Az sem teljesen igaz, hogy csak a kislányának vette"

ripost.hu

120 rendőr, 57 helyszín: csaknem 100 milliós csalást követett el a veszélyes magyar banda

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók