Aktuális

Őrjöngő férfi ment neki Sebestyén Balázs autójának

Bors

2019. április 9. kedd 12:00

Többször nekiment a parkoló autójának, majd valamilyen vegyszerrel teleöntötte az üléseket egy dühöngő budai sofőr, miközben a rádiós békésen vacsorázott családjával egy étteremben.

Forrás: Bors

Sebestyén Balázs feleségével, Vikivel és két kisfiukkal, Benett-tel és Noellel va­csorázott egy budai étteremben, amikor egy őrjöngő férfi ámokfutása váratlanul megtörte a vasárnap esti családi idillt. A pincér feldúltan rohant a műsorvezető asztalához, hogy siessen, mert valami történt az utcán parkoló kocsijával. Balázs nem tétovázott, gyorsan fizetett, és kiszaladt a vendéglőből, ahol már várta egy szemtanú. 

– A nő a családjával végignézte, ahogy egy őrült beáll mögém, és a kocsijával többször, durván nekimegy a kocsimnak hátulról. Próbálja eltolni, kiszáll, járkál, közben üvöltözik. Szidja a rendszert, az országot, a külföldieket, hol magyarul, hol né­metül  – kezdte a hajmeresztő történetet a Rádió1 reggeli mű­sorában, a Balázsékban a műsorvezető, akinek ezzel még nem ért véget a kálváriája. A kocsiját ugyanis valami csoda folytán nem érte kár, de közelebb lépve szembesült vele, hogy az autója belsejét valamilyen kemikáliával végigáztatták.

– Nem emlékszem, mit hagytam nyitva, de valamivel, valahogy szétlocsolta az autót. Be­szagoltam, és az egész autóm úszott egy ilyen fura, etilalkoholos folyadéktól, amilyen az ablakmosó folyadékban is van. De nem tudtuk megállapítani, hogy mi az. 

Balázs teljesen értetlenül állt a történtek előtt, főleg mert szabályosan parkolt, és senkit nem gátolt a közlekedésben, de mivel késő este volt, és kár nem keletkezett az autóján, nem hívott rendőrt, inkább kitörölte a kocsi belsejét és hazavitte a családját. A műsorvezető biztos benne, hogy nem az ő személye ellen történt az eset, de kollégái – Vadon Jani és Rákóczi Feri – tanácsára fontolgatja a feljelentést. A Bécsi úti térfigyelő kamera ugyanis biztosan rögzítette a vandálkodást, és bár a szemtanú nem mert közelebb menni az őrjöngőhöz, a távolból ő is készített egy fotót a történtekről. 

– Nagyon beteg történet. Nem értem, miért van ennyi hülye, de mintha szaporodnának – mondta lapunknak a rádiós, aki ha hivatalos útra tereli az esetet, azért teszi, hogy másnak ne törjön borsot az orra alá a budai dühöngő.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

life.hu

Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

ripost.hu

Drámai pillanatok: egy férfi életét vesztette az érdi iskolában

life.hu

Rúzsa Magdi hármas ikrei császármetszéssel jöhetnek világra

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Hamarosan Európában is bemutatkozik a Honor új csúcstelefonja, a legerősebb Snapdragon processzorral

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban

origo.hu

Átment a piroson a BMW-s, oldalról jött egy másik autó, a büntetés vérfagyasztó volt - videó

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó