Aktuális

Nagymamája elmagyarázta, miért erőszakol kocsikat Gergő

Bors

2019. április 4. csütörtök 05:10

Autókat erőszakol meg egy pécsi férfi, a beteges akcióiról felvétel is készült. A Bors megtalálta a nagymamájával élő fiatalembert. A nagyszülő magyarázattal is szolgált unokája különös viselkedésére.

Még a rendőrök sem láttak olyan perverziót, amivel egy pécsi férfi valószínűleg örökre beírta magát a hazai kriminalisztika történetébe. A Gergő nevű fiatalember nagyon kedveli a Smartokat, valamiért velük szeret a legjobban szexelni.

20 percig szexelt a kis Smarttal

A kamerafelvételek tanúsága szerint nem kapkodja el az aktust, az egyik légyott nem kevesebb, mint 20 percig tartott. Egy pécsi nő a Facebookon osztott meg egy felvételt, amelyen a férfi épp az ő kabrióját teszi magáévá.
„Fáj a szívem, eladtam, mert egy objektofil nyomorult... megdugta. Ezek után hogy lehet ezzel a tudattal tankolni? Vigyázzatok pécsiek, ez a beteg elme szabadon van – írja a károsult. Sorstársai legalább harmincan lehetnek, körülbelül ennyi autót erőszakolt meg a kocsikra gerjedő Gergő.

Az ominózus felvételt egy pécsi autószerelő műhely biztonsági kamarája rögzítette. A tulajdonos azért szerelte fel a kamerát, mert észrevette: valaki az éj leple alatt rongálja a kocsikat. Legfőképp a Smartokat.

– Nem értettem, hogy miért töri le valaki a tanksapkákat és keni be margarinnal a nyílást. A kép csak akkor állt össze, amikor megláttam a felvételeket. Nem hittem a szememnek. A férfi kisebb szünetekkel 20 percig szexel az autókkal. A rendőrök fetrengtek a röhögéstől, amikor megmutattam nekik, de csak a rongálással tudták meggyanúsítani, mert az autóval való szexelés nincs benne a btk.-ban – mondta lapunknak az autószerelő műhely tulajdonosa, aki szerint kizárólag benzines autók az áldozatok, valószínűleg azért, mert sokkal kisebb rajtuk a tanknyílás, mint a dízelek esetében.

Inkább megvált kedvencétől

– Ezek után nem tudtam tovább vezetni kedvenc autómat, ezért meg kellett válnom tőle. Persze nem mertem elmondani a vevőnek, hogy a kocsit korábban valaki megerőszakolta – mondta a Borsnak a kabrió tulajdonosa.
A hölgy egy másik posztjában arról ír, hogy először őszinte volt, de akkor nem kelt el az autó.
„A megbecstelenített Smart Roadstert egy Zöldfoki-szigeteki milliárdos Roadster gyűjtő akarta megvenni. Végül visszalépett.”

A férfit nemrég felfüggesztett börtönre ítélte a Pécsi Járás Bíróság, de csak három rendbeli rongálás miatt, mert a többi autóban nem keletkezett 50 ezer forint feletti kár.

– Hamarosan egy újabb ügy miatt emelünk vádat ellene rongálás miatt. Egy másik ügyet, amelyben szintén egy Smart az áldozat, meg kellett szüntetnünk, mert a kár nem haladta meg a szabálysértési összeg határát – mondta lapunknak Kutas Tamás, a Pécsi Ügyészség szóvivője.

Fizessenek 50 milliót!

Érdekes, hogy a tanksapkák mindegyik esetben eltűntek, a férfi magával vitte őket. A szabadlábon lévő Gergőt otthonában találtuk meg. Nagymamájával él, az asszony nagyon szégyelli az unoka ízlését, de azt mondja, nem tud mit tenni. 

– Esténként csinálta, elsősorban a haragosai kocsijáról törte le a tanksapkát és kente be margarinnal. Mit mondjak, ez nagyon kellemetlen, egyszerűen nem tudom megakadályozni – mondja a nagymama.

A férfit hiába kérdeztük, nem tudott válaszolni arra, hogy miért szexel az autókkal. 

– Inkább nem akarok bekerülni az újságba, hogy sztár legyek. De ha fizetnek 50 milliót, akkor bármilyen kamerának beintek – mondta szűkszavúan Gergő.

Tárgyak iránti vonzódás

A parafília a pszichológiában és a szexológiában használt kifejezés, mely alatt a nem szokványos szituációk vagy személyek iránti szexuális vonzalmat értik. Ennek egyik válfaja az objektofília, azaz a tárgyak, gépek, használati eszközök iránti vonzódás.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kis Grófo unokaöccse a nevére vette a házasságon kívül született fiát

metropol.hu

Brutális hőhullám jön, de van még egy nagyon rossz hírünk

mandiner.hu

Megsemmisült a Wagner-csoport főhadiszállása, vezetőjük túlélhette a támadást (videó)

ripost.hu

Se bugyi, se más, totál pucéran nyúlt ki a homokon a bomba testű üzletasszony

hirtv.hu

Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

travelo.hu

Szlovákia földből kinőtt, energiatakarékos hobbitháza

borsonline.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: így spórolhatnak a feltöltőkártyás áramvásárlók

Dráma

Harmadik születésnapján derült ki a tündéri kislányról, hogy halálos beteg