Aktuális

Kétségbeesésében hazudott rákot a férjének a háromgyermekes családanya

Bors

2019. április 14. vasárnap 05:10

<p>Rendszeresen blogolt betegségéről, és adományokat is gyűjtött a nemlétező orvosi számlákra. Célja azonban nem az volt, hogy pénzhez jusson.</p>

Először csak a legközelebbi rokonainak hazudott, később azonban már az egész település rajta akart segíteni. Akkor még nem is sejtették, hogy a harmincéves, háromgyermekes anya betegsége átverés, és az egész - egyre szövevényesebb - hazugságháló mögött egyetlen hirtelen jött, kétségbeesés szülte döntés áll.

Az Észak-Karolinában élő Amy Elissa Hammert csütörtökön tartóztatta le a rendőrség. Az asszony igen hamar bevallott mindent. Mint elmondta: tettét mélységesen megbánta. Eredetileg nem is akart csalásba keveredni, ám amikor férje bejelentette, hogy el fogja hagyni, nem tudott mást kitalálni, mint hogy azt mondja neki: rákos. 

A nő azt állította, krónikus limfoid leukémiában szenved. Hogy történetét hitelesebbé tegye, még egy Facebook-oldalt is indított Amy’s Promise néven, ahol nem csak rendszeresen dokumentálta (nem létező) betegségét, de pénzt is gyűjtött a (szintén nem létező) kórházi kezelések kifizetésére. Azt nem hozta nyilvánosságra a helyi rendőrség, pontosan milyen összeghez is jutott így Hammer, azt azonban igen, hogy ígéretet tett rá: mindent visszafizet az utolsó fillérig.

A település egyházközössége egyébként a nő letartóztatása előtt is épp adománygyűjtést tartott , ám amikor meghallották, hogy átverés volt az egész betegség, azonnal leállították az akciót - írja a Daily Mail.

A hatóságok látókörébe egy bejelentés alapján került az ügy, az azonban igencsak érdekes, hogy a férj az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján egyáltalán nem fogott gyanút. 

Amy Elissa Hammernek számos vádpont miatt kell majd felelnie a bíróság előtt. Az pedig egy külön történet, hogy férje mit lép ezek után. Erős a gyanúnk: a nő kétségbeesett akciója nem hogy megmentette volna a házasságukat, épp ellenkezőleg...

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

magyarnemzet.hu

Márki-Zay kampánytanácsadója egy elítélt, adócsaló botrányhős

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

origo.hu

Száz másodpercre vagyunk a végítélettől

nemzetisport.hu

Mol Fehérvár: kölcsönvették a Dinamo Kijev középpályását – hivatalos

origo.hu

Kiderült, melyik az ország legdrágább Kölcsey utcája az ingatlanpiacon

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

kemma.hu

Helyszíni fotók: rommá törtek a kocsik a tatabányai halálos balesetben

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

origo.hu

A jeges Duna mindig elképesztő látványt nyújtott