Aktuális

Eltűnt Tirolban Szabolcs

Bors

Létrehozva: 2019.04.05.

Forrás: Tiroli Rendőrség, Facebook

Nyoma veszett egy 25 éves magyar férfinek az ausztriai Tirol tartományban. A Bors úgy tudja, hogy a Bács-Kiskun megyei Lajosmizséről származó Szabolcs pincérként dolgozott kint egy szállodában több magyarral együtt, és rendszeresen túrázott egyedül a szabadnapjain.

Csütörtökön is a munkahelyéhez közeli völgybe, a Kaiserklamm nevű turistalátványossághoz indult. Letette ezüst színű Mercedesét egy parkolóban, és azóta semmit sem tudni róla.

Információink szerint később megtalálták a telefonját és az egyik cipőjét, ám a fiatalembert még nem.

A tartományi rendőrségre csütörtök délután két óra tájban futott be az aggódó bejelentés, hogy nem érhető el mobiltelefonon. Hegyi mentők, rendőrök és más bevetési egységek péntek reggel hétkor nagyszabású kutatóakciót indítottak a Brandenberger Ache nevű kis folyó völgyében kutyákat és drónokat is bevetve.

Akkor még nem lehetett tudni, hogy kikapcsolta-e a telefonját, lemerült, vagy valami szerencsétlenség történt vele. Információink szerint később megtalálták a telefonját, ám a fiatalembert még nem.

Barátai, kollégái a Facebookon is aggódó felhívást tettek közzé a fiatalember fényképével, amit ide kattintva tekinthet meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek