Aktuális

Véresre verték osztálytársukat

Bors

Létrehozva: 2019.03.09.

Fizikálisan és lelkileg is megalázta két osztálytársnője a 16 éves Valériát. A tinit véresre verték, az erről készült felvétel felkerült a legnagyobb közösségi oldalra is.

Döbbenetes események zajlottak le nemrégiben a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. A 16 éves Valéria február 25-én konfliktusba keveredett két iskolatársával, akiket csak keresztnevükön, Bogiként és Petraként említünk a cikkünkben. A vita annyira eldurvult, hogy az esti órákban a tinik vérre mentek. Az utóbbi két fiatal dühében kegyetlen elégtételt vett a társukon.

A két tinilány által felvett kegyetlenség annyira sokkoló, hogy cikkünkben csak elhomályosított képeket mutatunk a videóból. Valériát láthatóan fizikálisan és lelkileg is bántalmazták. Bogi és Petra bosszúállása kapcsán nincs olyan ember, aki ne háborodna fel.

– Csókold meg a cipőm, kutya! – estek neki a földön fekvő lánynak, akinek erősen vérzett már az arca az ütésektől. Valériát nem sok­kal később térdre is kényszerítették. Rugdosták, pofozgatták, miközben bocsánatért könyörgött a korábbi veszekedés miatt. A bántalmazott tini végül a hátára esik, a páros egyik tagja pedig megdöbbentő módon fejbe talpalja. A kamera közben végig forog, így az is hallható: a lány hiába kö­nyörög zsebkendőért. Az orra már rettentően vérzik, de nem segítenek rajta. Mi több: a világos pólójába töröltetik vele a vérét, közben pe­dig kutyának ne­vezik.

A Bors meg­szerezte a felvételeket, amelyek alátámasztják: a tiniknek biztosan felelniük kell majd a tetteikért. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lapunkkal közölte: büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit.

Az ügytől független jogi szakértő, dr. Kamarás Péter a Borsnak úgy vélekedett: a kényszerítés és a garázdaság esete állhat fent elsősorban. Ha nem szenvedett a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, akkor a könnyű testi sértés minősített esete is fennállhat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek