Aktuális

Orbán Viktor: Arra kérem a magyar embereket, menjenek el szavazni és mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án

Bors/MTI

Létrehozva: 2019.03.24.

Forrás: MTI

Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson.

"Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" - mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. 

Meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják mindenfajta, éppen balra húzó és tolódó pártok meg Soros György-féle "civil szervezetek" irodáiban eldönteni, mi történik Magyarországon és Európában - mondta.

Mi nem vagyunk hajlandók azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az a magyaroknak nem jó - tette hozzá. A Fidesz az EP-választás után dönt arról, hogy tagja marad-e a Néppártnak. Ez attól függ, hogy a Néppárt kiáll-e a kereszténydemokrata értékek mellett.

A Fidesz eltávolítását kezdeményező 13 párt mindegyike bevándorláspárti. Ők nem akarják megakadályozni a bevándorlást - mondta a miniszterelnök a szerdai néppárti vitáról. Ezért a baloldal elérkezettnek látta az időt a konfliktus kirobbantására. 

Azt biztosan tudtuk, hogy minket nem lehet sem kizárni, sem felfüggeszteni. Ha a vita odáig jutott volna, hogy nem találunk megoldást, akkor mi léptünk volna ki.

Tudtuk, hogy mi vár ránk, hiszen évek óta ezek a pártok támadnak minket.

Ez egy bevándorláspárti platform, ami a pártokon keresztül húzódik. Ők egy bevándorláspárti koalíciót akarnak létrehozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek