Aktuális

Rejtélyes horrorlények lepték el egy nő konyháját – videó

Bors

Létrehozva: 2019.02.07.

Az új-zélandi Aucklandban él az a Tim Clerke, aki a napokban posztolt Facebook-oldalára egy videót, amin ismeretlen lények láthatók. A férfi szerint ezek az arc nélküli, beazonosíthatatlan valamik a konyhájuk padlóján jelentek meg.

Clerke anyukája lett figyelmes a jelenségre, mire a fiú a tenyerébe vette a lényeket, és levideózta őket.

„Az anyukám találta ezeket a konyhapadlón ma reggel. Egyikük még mindig él. Tudja valaki, mik lehetnek?” – írta videója alatt Clerke.

Hiába nézték meg felhasználók ezrei a videót, megoldás azóta sem született az apró lények kilétével kapcsolatban. A hozzászólók egy része szerint ez egy jól elkészített átverés, mások szerint a közönséges herelégy lárvája, de olyanok is bőven akadnak, akik eldeformálódott újszülött patkányokra vagy miniatűr denevérekre tippeltek.

A horrorfilmbeillő lényeket szakértőknek sem sikerült felismerniük, azonban az új-zélandi járványvédelmisek rovarkutatói javasoltak egy lehetséges megoldást a rejtélyre.

– Lehetséges, hogy valószínűleg egy macska a tettes, aki éppen a konyha padlóján fogyasztott el egy molylepkét. Ez megmagyarázza, hogy a lábak közül miért mozgott még néhány – magyarázta a kutató.

A lények kilétéről azóta sem sikerült több információt kinyerni.

(Unilad)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek