Aktuális

Ostoba tini több Insta követőt akart, ezért kis híján megölt egy autóst – videó

Bors

Létrehozva: 2019.02.14.

Forrás: DailyMail/videó

Jó nagy bajba keverte magát a 19 éves torontói Marcella Zoia, amikor úgy döntött, hogy kihajít egy széket szállása alatt húzódó autópályára.

A magát Instagram infuencernek nevező tini február 9-én délelőtt döntött úgy, hogy a Le Germain Hotel negyvenötödik emeleti erkélyéről, az alatta haladó autók közé dobja a széket. Jó messzire hajította, majd a kamerával társa végig követte a zuhanását. Mielőtt azonban földet ért volna a szék, leállította a felvételt, így a videó alapján nem lehet megállapítani, hogy eltalált-e bárkit is, avagy sem.

A rendőrség természetesen eljárást indított a meggondolatlan lány ellen, aki állítása szerint csak több népszerűséget szeretett volna szerezni Instagram oldalának. Akkor csupán alig négyezren követték őt, de az incidens óta inkább törölte profilját.

A hatóságok tájékoztatása szerint, szerencsére senki sem sérült meg a felelőtlen tinédzser által kidobott széktől, noha épp, hogy elkerült egy járműt. Azt nem közölték, hogy mi lesz annak a sorsa, aki a videót készítette Zoiáról. 

(via DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek