Aktuális

Megkövette a MÁV a leszállított nénit

Bors

Létrehozva: 2019.02.04.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, vasárnap este ordítva zavarta le a vonatról a MÁV egyik kalauza azt az ingyenes utazásra jogosult korú, 74 éves hölgyet, aki nem tudta érvényes okmánnyal igazolni az életkorát. A MÁV munkatársát ez persze nem hatotta meg, és jegy vételére kötelezte a nyugdíjast, aki pénz hiányában azonban kénytelen volt elhagyni a szerelvényt. Nem sokkal később egy segítőkész pár a néni segítségére sietett, és kifizette az idős asszony jegyét, akit ezt követően a kalauz több ízben is megfenyegetett.

Az országszerte nagy felháborodást keltő hírt a segítséget nyújtó utas osztotta meg a Facebook-oldalán, ami futótűzként terjedt az interneten. Ezt követően a MÁV beismerte a jegyvizsgáló helytelen viselkedését, és a vasúttársaság személyesen kért elnézést a tápiógyörgyei lakostól, aki először szólalt meg az incidensről. 

– Nem is értem, hogy hogy beszélhetett velem ilyen flegmán az a kalauz. Kicsit sem érdekelte, hogy mennyi idős vagyok, de miután többen is ráförmedtek, visszavonta a büntetést – mondta a Fókuszban kissé megenyhülve az asszony, akitől egy csokor virággal és csokoládéval kértek elnézést a MÁV munkatársai.

Fotók: Facebook

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek