Aktuális

Jeges vízzel locsolta le az alvó kisbabáját az anya, hogy bosszút álljon, amiért többször felébresztette sírásával

Bors

Létrehozva: 2019.02.03.

Tettét a közösségi oldalán is nyilvánosságra hozta a nő, állítása szerint azért kapta a kilenc hónapos kicsi a hideg vizet az arcába, mert állandóan felébresztette éjjelente.

Példátlan videót osztott meg a Facebook-oldalán a 33 éves Caitlin Alyse Hardy. A floridai nő ugyanis egy vízestpalackból hideg vizet locsol az alvó, mindössze kilenc hónapos csecsemőjére.

A kicsi először még nem, de a második locsolásra köhögve, sokkos állapotban riadt fel az álmából, miközben egy ismeretlen még nevetett is a háttérben.

A videó mellé a kegyetlen anya a következőket írta: Visszakaptad, amiért felébresztettél engem állandóan az éjszaka. 

Caitlyn Alyse Hardy was seen pouring water over the nine-month-old girl's face. She caption the video: 'Payback for waking me up all kinda times of da night.' Police were alerted by concerned users after the video was shared on Facebook. The South Carolina mom was arrested Wednesday after police issued a warrant. The 33-year-old mother has now been charged with cruelty to children....

Közzétette: Traci Young Fant – 2019. február 1., péntek

A nő közösségi oldalán többen kiborultak a látottakon, sőt a rendőrséghez is eljutott a felvétel, amiért eljárás indult a 33 éves nő ellen. A Floridai törvényszék végül felfüggesztett büntetéssel elengedte a nőt, akivel az eset idején további három gyermek tartózkodott. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek