Aktuális

Felhagyott vegán étrendjével, hónapok óta először volt képes ejakulálni 

Bors

Létrehozva: 2019.02.28.

Néhány napja posztolta őszinte videóját egy népszerű vegán videóblogger, Tim Shieff.

A férfi már hat éve nem fogyaszt semmiféle állati eredetűt, ez idő alatt pedig kampányolt is ugyanezen gondolkodásmód mellett. A most harmincéves férfi azonban elárulta, hogy már kétségbeesésében kezdett el nyers tojást és lazacot fogyasztani, ugyanis egyre gyengülő szervezetével már nem tudott mit kezdeni.

Shieff bevallotta, hogy az állati termékek valami olyat indítottak el nála, amire vegánsága utolsó néhány hónapjában már egyáltalán nem volt képes.

– Az első este, amikor lazacot ettem, nedves álomban volt részem, pedig hónapok óta nem volt magömlésem. Őszintén szólva szerintem valami bekapcsolódott a testemben – nyilatkozott a férfi élményeiről, majd kijelentette – Meghoztam a döntést: visszatérek az állati eredetű termékekre.

Shieff elárulta azt is, hogy mostanra természetesnek érzi az állati termékek fogyasztását, de ehhez komoly elhatározásra volt szüksége. A férfi azt is elárulta, hogy ugyan nem mondta a hat év alatt, de vegánsága alatt emésztési problémákkal, depresszióval, fáradtsággal, energiahiánnyal, és memóriazavarral is küzdött, ezen felül egyre komolyabb nehézségei akadtak a testedzéssel is.

A férfi egyébként akkor szánta rá magát az állati termékek (újra) kipróbálására, amikor egy szabadtartású csirkéket tenyésztő farmra látogatott, és a szimpatikus látvány miatt magával vitt két tojást. Shieff azóta igyekszik másokat is inspirálni sztorijával, sőt, egy ruházati márkát is alapított, amelyben állítása szerint etikusan készítik a ruhadarabokat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek