Aktuális

Elgurult a gyógyszere: ez a férfi azt állítja, egy fakocka segítségével jött ide a jövőből

Bors

Létrehozva: 2019.02.11.

<p>Eddig is csak csóváltuk a fejünket Noah Novakon, azonban most minden eddiginél eszementebb történettel állt elő a férfi, aki azt állítja magáról: időutazó.</p>

Forrás: YouTube

Novak igazi sztárnak számít a jóslatokra és összeesküvés-elméletekre fogékony közönség szemében. Állítása szerint 2030-ból érkezett a mi korunkba, információi szerint Martin Luther King unokája hamarosan az USA elnöke lesz, kezet is rázott időskori önmagával, sőt, hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, emellett arról is beszélt már korábban, hogy az Egyesült Államok térképe drasztikusan átalakul majd pár éven belül, valamint 2019-ről is elárult pár titkot.

Úgy tűnik, lassan kifogy a hajmeresztő történetekből, friss videójában ugyanis úgy döntött, leleplezi a szerkezetet, aminek a segítségével időutazott. Ez a gépezet pedig nem más, (dobpergés!) mint egy éleinél már kissé megkopott fekete kocka. Tippünk szerint fa, vagy talán műanyag - szerinte ugyanis ez csupán megtévesztés.

Elmondása alapján ugyanis a kocka bármilyen közönségesen is néz ki, jövőből érkező csúcstechnikát rejt magában, ami miatt jóval nehezebb is, mint amilyennek hinnénk. (Hogy bármennyire is nehéz lenne, egyébként egyáltalán nem látszik a videóban, bár nyilván csak azért, mert Noah már hozzászokott a súlyához...)

Innen már tényleg nem tudjuk, hová tud Novak úr tovább lépni, milyen eszement sztorival tud még előállni... Talán magával visz egy kamerát a jövőbe, és ezt bizonyítandó jól átállítja a karóráját?!

Ajjaj, csak nehogy tippeket adjunk neki! ;)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek