Aktuális

Táncosa állítja: Jacko gyerekként orális szexre vette rá

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2019.01.11.

Hiába mentették fel 14 éve a gyermekek ellen elkövetett  szexuális erőszak vádja alól  Michael Jacksont, egy új filmben most újabb „áldozatok” vádolják molesztálással a tíz éve halott popkirályt.

Forrás: AFP

Tizennégy évvel felmentése, és közel tíz évvel a halála után újra terítékre kerül Michael Jackson pedofil ügye.

A Sun­dance filmfesztivál hivatalos programjában vetítik le január végén azt a dokumentumfilmet, amelyben Jacko két korábbi, állítólagos áldozata vall arról, hogy az énekes szexuálisan zaklatta őket hét, illetve tízéves korukban.

A 2009-ben elhunyt sztár hagyatékának végrehajtói tegnap közleményben tiltakoztak a film bemutatása ellen, mondván, a két „zaklatott” fiú, Wade Robson és James Safechuck korábban már visszavonta a vádjait.

Wade Robson ma táncos-koreográfusként keresi a kenyerét, s gyermekkorában több     Jacko-klipben is feltűnt, például a Black or White címűben. Robson a sztár 2005-ös pedofil ügyének tárgyalásán még mint a védelem tanúja szerepelt, 2013-ban azonban kipakolt az akkor már halott sztárról, és arról, hogyan hajtott rajta végre rendszeresen szexuális aktust hét- és tizennégy éves kora között.

– Sokszor megpuszilt, aztán szájon is csókolt, még az orális szexre is rávett – vallotta Robson, aki pár éve a tévé nyilvánossága előtt is vállalta vád- jait.
A másik férfi, James Saafechuck 1988-ban egy Pepsi reklámban szerepelt együtt Jackóval, állítása szerint az énekes 10 és 14 éves kora között rendszeresen molesztálta őt.

A Jackson hagyatékát kezelő iroda azonban úgy véli, a Jackót korábban, és újonnan ért szexuális és gyermekmolesztálási vádak hamisak, az állítólagos áldozatok pedig csak pénzhez akartak jutni, peren kívüli megállapodásban reménykednek.

Mélyen elítélik a hamarosan bemutatásra kerülő alkotást is, amit nem hajlandóak „dokumentumfilmnek” nevezni, hiszen meggyőződésük, hogy hamis állításokra, koholt vádakra alapoznak, ezúttal is az anyagi haszon reményében. A fesztivál egyelőre nem reagált a hagyatékőrzők tiltakozására, az énekes újabb leleplezésére készült film továbbra is a programban marad.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek