Aktuális

Kocsival árokba szorította, majd félholtra verte exét

Bors

Létrehozva: 2019.01.05.

Nyílt utcán, baltával verte kis híján halálra volt barátnőjét egy Heves megyei férfi. Először kocsijával ment neki a nőnek, majd a menekülő asszonyra vetette magát.

A pár kapcsolata akkor futott zátonyra, amikor a férfit lecsukták, és a nő új kapcsolatba kezdett. A férfi a szabadulása után azonnal szakított a csalfa nővel, aki azonban ezt nem fogadta el, és többször is szerelmével zaklatta exét és annak új barátnőjét. Egyik ilyen alkalom után a férfi kocsiba ült, és szembetalálkozott a szintén autózó volt barátnőjével. A férfi ekkor – nem tudni, miért – a gázra lépett, és teljes erejéből az exének vezette a kocsiját, majd folyamatosan, tövig nyomott gázpedál mellett tolta maga előtt a döbbent, fékezni próbáló nőt. 

A filmbe illő autóspárbaj azzal végződött, hogy mindkét fél az árokban kötött ki, a nő utasa kipattant az autóból, és elrohant. A nő is megpróbált kétségbeesetten menekülni, de elcsúszott, és az árokba zuhant, így a kocsiból szintén kiugró exe utolérte, aki időközben az apját is a helyszínre hívta, így ketten estek neki az árok fenekén vergődő nőnek: egy kisbalta tompa és éles részével is ütni kezdték, miközben egymást arra bíztatták, hogy öljék meg a nőt. 

Ez vélhetően sikerült volna, ha idő közben nem érkezik meg a nő rokonsága, ettől az apa és fia megijedt, és elmenekült. Még így is majdnem kivégezték az asszonyt, akit nyílt koponyatöréssel, élet és halál között lebegve szállítottak kórházba. A két férfi első tárgyalása szerdán reggel kezdődik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek