Aktuális

Pedofíliagyanú Cegléden - Csak kitalálhatta kislánya balesetét az apa

B. B.

Létrehozva: 2018.12.14.

<p>Édesapja erőszakolhatta meg azt a négyéves kislányt, akit októberben vittek súlyos sérülésekkel kórházba. A családfő, P. korábban azt mondta: egy 500 kilós súly esett Andika nemi szervére.</p>

A 4 éves ceglédi kislányt, Andikát a szülei vitték kórházba, a házaspár szerint a gyermek súlyosan megsérült, a nemi szerve is vérzett – számolt be korábban a Bors. Az orvosok azonnal riasztot­ták a rendőrséget, egy nő­gyó­gyász szerint ugyanis nem baleset, hanem nemi erő­szak történhetett. A családfő, P. Lucian már akkor so­kakban gyanút keltett: egy furcsa, senki által nem látott balesetre fogta kislánya sérüléseit. Azt állította, hogy egy féltonnás súly zuhant Andika lábára. Nem csoda, ha a zsaruk már akkor két­kedve fogadták ezt a lehetőséget, hiszen egy nemi erőszakot nagyon nehéz összetéveszteni egy súly okozta roncsolással. A kislány összes rokonától DNS-mintát vettek, hazugságvizsgálatnak vetették alá őket, leellenőriztek minden lehetséges ismerőst. Végül szerdán nem mást, mint a gyermek 36 éves édesapját vették őrizetbe.

– El sem tudom hinni, azóta is csak bámulok magam elé. Lucian soha nem nézett úgy a lányára, és látszólag súlyosan megviselte Andika esete. Láttam őket együtt, a kicsik sem idegenkedtek tőle, imádták az apjukat. Akárki is legyen a tettes, remélem, kiderül, mert annak bűnhődnie kell – mondta el a Borsnak a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette: a gyerekek anyját is megviselték a történtek, főleg az, hogy az eset után elvették tőlük mindkét kislányukat, és csak meghatározott időközönként találkozhatnak.

– Krisztina nagyon szereti a gyerekeit, ha egy ilyenről tudomása lett volna, ő maga rohan a rendőrségre feljelentést tenni a férje ellen. Egy gyermekkel elvetélt, így ez a kettő volt a mindene – tette hozzá az ismerős.

Mások azonban már az elejétől fogva úgy vélték, hogy a család nyakig benne van.

Csípős

Az apa sztorija a féltonnás súlyról meglehetősen hihetetlennek tűnik. Ellenben egy DNS-vizsgálat eredménye na­gyon ritkán csalóka. Huszti Zoltán

– Ez a mese a súlyról nagyon gyanús volt, lehetetlen, hogy egy ilyen esett volna rá a kislányra. Már akkor mondogattuk, hogy a családban van a tettes, azon belül is Lucianra gyanakodtunk, hiszen minek találna ki valaki ilyen nyilvánvalóan sántító történetet, ha nem a saját bűnét akarná elfedni – mondta egy helybeli.

P. Lucian előzeteséről pénteken döntenek, a vád ellene szexuális erőszak.

Zavaros magyarázat

Az apa korábban az RTL Klub Fókuszának egy meglehetősen zavaros nyilatkozatot adott. Elmondta: egy féltonnás súly tetején lévő másik, ugyanakkora súly billenhetett le, amely először a betonra esett, majd a gyermek lábára dőlt. Az apa arról is beszélt, hibáztatja magát azért, hogy nem hívott mentőt, amikor a baleset történt, hanem felkapta a gyermeket, és kórházba rohant vele – ha nem így tett volna, lenne szemtanú a történtekre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek