Aktuális

Őssejtkezelés: Elfogták a beteg Rikárdó kifosztóit

R. K.

Létrehozva: 2018.12.22.

Rendőrkézen vannak azok a csalók, akik egy nagybeteg kisfiút loptak meg 9 millió forinttal. Szerencsére Rikárdót azóta Bécsben megműtötték.

Forrás: Facebook

Lebuktak azok a csalók, akik egy magyar kisfiú gyógyulásán próbáltak meg nyerészkedni. Az amerikaiakból és angolokból álló kompánia egy amerikai professzornak adta ki magát e-mailekben. A társaság tagjait Angliában és Amerikában fogták el, de eltart egy ideig, míg eljut odáig az ügy, hogy itthon lehessen a tárgyalás. 

A létező szakember nevével visszaélve ki­használták Bakonyi Hajnalka és kisfia, a 11 éves Burai Rikárdó jóhiszeműségét, és kicsaltak tőlük kilencmillió forintot, ami a gyerek gyógyulását szolgálta volna.

– Szerencsére a csalókat nemrég elfogták. A tárgyalásuk valószínűleg Magyarországon lesz, így szembenézhetek a kisfiam életét kockáztató bandával, és a pénzt is visszakaphatjuk – mondta a Borsnak az édesanya. A család tagjai egyelőre csak reménykednek, hogy visszakaphatják a tekintélyes összeget, amivel megkárosították őket.

Rikárdó nyitott gerinccel, dongalábakkal és számos súlyos egészségügyi problémával született. A magyar orvosok már lemondtak róla, de édesanyja nem adta fel, és megoldást keresett. A héten átesett egy őssejtkezelésen egy bécsi klinikán, ami 4,3 millió forintba került a családnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek