Aktuális

Nem talált magának férjet, végül a saját diplomájához ment feleségül

Bors

Létrehozva: 2018.12.03.

<p>Tiniként arról álmodozott, hogy fiatalon áll oltárhoz. Akkor még nem gondolta, hogy választottja miatt az egész világot bejárja az esküvője híre.</p>

14 évesen arról álmodozott, hogy 21 évesen már egy helyes, fiatal férfi menyasszonya lesz - hamarosan pedig egybekelnek. Sajnos azonban az élet nem mindig úgy alakul, ahogy gyerekként elképzeljük. Ezzel szembesült a 23 éves, Sydney-ben élő Tiffany Wong is, akinek el kellett fogadnia a kiábrándító tényt: nem hogy nem kérték meg a kezét, de még csak a láthatáron sincsenek a vőlegény-jelöltek. De ki mondta azt, hogy ez visszatartja az esküvőtől?

Tiffany ugyanis úgy határozott: ahelyett, hogy az igazira várna, hozzámegy a frissen megszerzett diplomájához.

MLVD PhotographyFlowers: Anika de Jong

Közzétette: Tiffany Wong – 2018. november 8., csütörtök

“Azt hiszem, azért akartam így megünnepelni a diplomámat, mert annyira szeretem. Meg akartam ünnepelni valamit, amiért keményen megdolgoztam” - magyarázta a fiatal hölgy, aki az egyetem elvégzését igazoló papír kedvéért menyasszonyi ruhába bújt, elhívta barátait, családját, sőt, még egy álpapot is szerzett, aki levezényelte a szertartást. Mondanunk sem kell: az első csók és a csokordobás sem maradhatott el.

Közzétette: Tiffany Wong – 2018. november 21., szerda

A különleges esemény egyébként egy másik - kevésbé kellemes - összetevőjében is egy az egyben olyan volt, mint egy igazi esküvő: egy rémálom volt megszervezni - írja az ausztrál Whimn oldala. “Ha lesz egy másik esküvőm, mert ez a házasság nem jön össze, biztosan szerzek valakit, aki megszervezi helyettem” - magyarázta Wong, akit egyébként édesapja kísért az oltárhoz. Ki más? Elvégre mégiscsak egy esküvőről beszélünk. 

Photography: My Dad

Közzétette: Tiffany Wong – 2018. november 8., csütörtök

Az, hogy a vőlegény egy diploma volt, csak egy apró összetevője a történetnek...

Photography: MLVD PhotographyFlowers: Anika de Jong

Közzétette: Tiffany Wong – 2018. november 8., csütörtök
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek