Aktuális

Kínos: ügyfél kocsijával hajtottak árokba a debreceni autómosó dolgozói

Bors

Létrehozva: 2018.12.04.

Elkötötték a rájuk bízott autót, majd árokba hajtottak vele. Az már csak "hab a tortán", hogy a zsarukat is kihívták magukra.

Forrás: Police.hu

Azzal hívta fel a debreceni rendőröket egy sofőr, hogy leparkolt autója kézifékét véletlenül nem húzta be, és a jármű árokba gurult. A kiérkező zsaruk azonban hamar összerakták a látottakból, hogy bizony a férfi története több helyen is sántít. 

Kiderült: erős túlzás, hogy a leparkolt kocsi gurult el, ugyanis ő hajtott bele az árokba, méghozzá ittas állapotban. Ráadásul a jármű nem is az övé volt.

K. Márk és M. Márk egy helyi autómosóban dolgozott. Onnan vitték el a takarításra náluk leadott autót. K. felajánlotta, hogy hazaviszi a munkatársát, de mivel ittas volt, M. úgy döntött, majd inkább ő vezet. A 19 éves M. Márk hazavezette az autót, amivel ezt követően a 27 éves K. Márk mégiscsak elment egy plusz körre, és árokba is hajtott. 

Az október 14-i eset aktáit most zárta le a rendőrség, és adta át az ügyészségnek. K. Márkkal szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett, míg M. Márkkal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja a vád - írja a Police.hu oldala.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek