Aktuális

Felháborító, amit egy önkéntes a kisgyermkek előtt művelt a csokimikulásokkal

Bors

Létrehozva: 2018.12.07.

Forrás: Pixabay illusztráció

Egy egész iskola alsó tagozatos diákjainak tette tönkre az ünnepeket egy meggondolatlan hittérítő önkéntes, aki elárulta nekik, hogy a Mikulás nem létezik. Emily Taylor úgy gondolta, jó móka lesz a kisgyermekeknek szervezett Mikulás ünnepségen bejelenteni, hogy a Télapó nem létezik, majd rituális keretek között szétverni egy kalapáccsal az ajándékokat.

A lincolnshirei Fleet Wood Lane általános iskola tanulóinak ezzel azonban akkora traumát okozott, amibe ő maga sem gondolt bele. A szülők izgatottan várták haza gyermekeiket a suliból, hogy otthon is meglepjék őket az apró ajándékokkal, de a kicsik teljesen elkeseredettek és motiválatlanok voltak.

Hosszas faggatózás után kiderült, hogy mi történt az iskolába, a felháborodott szülők pedig azonnal nekiestek Taylornak, a tanároknak és az igazgatónak is. Szerintük nem lett volna szabad hagyni, hogy ez megtörténjen. Az iskola igazgatónője, Rachael Cotton mély sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban, és azonnal kicsapta a szívtelen önkéntest.

Taylor nem nyilatkozott arról, miért bánt ilyen kegyetlenül a gyermekek érzelmeivel, és egyelőre bocsánatot sem kért tettéért. 

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek