Aktuális

Ez a nő bizarr betegsége miatt cigarettacsikket és krétát eszik

Bors

2018. december 14. péntek 21:00

<p>Az angol Barnsley-ben élő 42 éves Karen Kaheni egy nagyon ritka betegség miatt képtelen ellenállni a késztetésnek, hogy elszívott cigaretták maradványait és táblakrétát fogyasszon.</p>

A kétgyermekes Kaheni egy úgynevezett pica evészavarban szenved, ami befolyásolhatatlan vágyat ébreszt az emberben szokatlan, emberi fogyasztásra alkalmatlan tárgyak megevésére. Kaheni – aki egyébként vak –, egy éjszaka alatt akár nyolc csikket és hetente akár negyed kiló krétát eszik meg.

A nő elmondása szerint először 1997-ben kezdte izgatni a krétaevés, amikor második gyermekével volt terhes, de ezen kívül nem tudja, mi indította el nála a vágyat.

sat at home talking to my 8 friends til zohreh comes home lol

Posted by Karen Raven Kaheni on Friday, April 20, 2018

– Nagyon megalázó a dolog, és fogalmam sincs, mi késztet rá – nyilatkozta Kaheni a Ladbible-nek – valójában semmi íze nincs a krétának, sokkal inkább a textúrája: a ropogás vonz. Ez a vágy mára annyira erős lett, hogy ha nincs itthon cigim, vagy elfogyott a krétám, elkezdek nyáladzani, és zavarttá válok. Ez egy valódi függőség.

A furcsa vágyakkal rendelkező nő elmondta, hogy a második terhessége utolsó néhány hetében kezdte érezni az erős késztetést, hogy valami kemény, krétaszerűt rágcsálna. Ekkor kezdett el fantáziálni a gyermekkorából felidézett fehér táblakrétákról, és kezdte el fogyasztani azokat. A különös vágyakozás azóta sem múlt el, sőt 2017-ben a cigarettacsikkek kezdték izgatni fantáziáját.

for all u gullible dummies out there its a piece of chalk in my hand omg really! Thought id have a laugh!

Posted by Karen Raven Kaheni on Wednesday, October 3, 2018

A cigit ő maga szívja el, és elmondása szerint nagyon óvatosnak kell lennie, amikor elnyomja a csikket, ugyanis egyrészt vigyázni akar a maradékra, másrészt pedig vaksága miatt óvatosan kell intéznie a dolgot, nehogy egy rossz mozdulat miatt leégjen a háza. Általában egy pici vízzel felöntött hamutálba nyomja a cigarettát – így tett aznap is, amikor először megkóstolta.

– Egyik este tévéztem, és azon gondolkodtam, miért is ne kóstolhatnám meg az egyik csikket. Ebben az esetben is a textúra fogott meg – jobban, mint azelőtt bármi más. Az íze elég gusztustalan volt: nagyon savanyú és sós, de imádtam, ahogy elrágtam – taglalta a nő.

look like my pink pot lol

Posted by Karen Raven Kaheni on Monday, August 20, 2018

Kaheni egyébként naponta 60-80 szál cigarettát szív el, így elegendő csikkje van a furcsa rágcsálnivalóhoz. A nagyfokú nikotinbevitelt nehezen viseli szervezete, ugyanis amióta csikkeket fogyaszt, állandó hasmenésben szenved.

Kaheni kedvese elfogadja a nő bizarr betegségét, tudván, hogy ez egy orvosok által jól ismert probléma. A cigievő ettől függetlenül tart a következményektől, ugyanis rájött, hogy a már eleve káros hatásoknak kitett szervezetébe nikkelt és arzént is bevisz a krétáknak köszönhetően. Szerencsére ez a probléma orvosolva lett: Kaheni talált egy orosz céget, akik természetes krétákat gyártanak, ami azt jelenti, hogy a nő most már bátran, mindenféle káros anyag bevitele nélkül rágcsálhatja a krétáit.

További cikkek

Tetoválás

Két éve még egy sármos srác volt, most rettegnek tőle az emberek, ha meglátják

Fájdalom

Földön túli szerelem: Zokogva búcsúzott menyasszonya Dobos Attilától

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

5 tipp az intim egyensúly fenntartásáért

magyarnemzet.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

szon.hu

Véletlenül lőtt a vadász, 2 kilométerrel odébb meghalt egy újfehértói ember - Nem érzi magát bűnösnek

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Kerékpár: Bernal több műtéten esett át, súlyos állapotban van

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben