Aktuális

Ez a 12 éves kisfiú nem egy új videojátékot kért karácsonyra, hanem azt, hogy a legjobb barátjának méltó nyughelye legyen

Bors

2018. december 12. szerda 14:00

A kis Kaleb Klakulak elvesztette egyetlen és legjobb barátját. Most sírkőre gyűjt, hogy méltóképpen búcsúzhasson tőle.

Forrás: Facebook

A most 12 éves Kaleb Klakulak másodikos volt, amikor édesanyjával új városba költöztek. Zárkózott, félénk gyerek volt, nehezen szerzett barátokat. Szülei válása miatt kellett költözniük, így nem csak az új osztályával kellett megbarátkoznia, hanem édesapja hiányát is fel kellett dolgoznia. Aztán egy napon valahogy mégis beszélgetni kezdett K.J.-vel, akit szintén egyedül nevelt édesanyja.

Szinte az első pillanattól kezdve a legjobb barátok lettek. Nemcsak a fiúk lettek jóban, hanem a két anyuka is hamar megtalálta a közös nevezőt. Mivel mindketten egyedül nevelték fiaikat, segítették egymást, és szinte már egy családdá váltak.

K.J. azonban nagyon megbetegedett, leukémiát diagnosztizáltak nála. Klakulak ekkor sem feledkezett el barátjáról rendszeresen bejárt hozzá a kórházba és próbálta tartani benne a lelket. Elfogadta barátja betegségét, és ehhez igazította a saját életét is. Ha a fiú nem tudott kimenni focizni a betegsége miatt, barátja ment át hozzájuk és inkább videojátékoztak.

Idén év elejére K.J. állapota azonban rosszabbodott, és már nem engedték haza a kórházból. Májusban fiatal szíve alul maradt a gyilkos kórral szembeni küzdelemben és örökre elaludt. 

Gyászoló édesanyjának, LaSondra Lorraine Singletonnak nem csupán imádott kisfia elvesztésével kellett megbirkóznia, de az Alzheimer-kórral diagnosztizált édesanyjának is gondját kellett viselnie. Néhány hónappal fia elvesztése előtt felmondott munkahelyén, hogy beteg családtagjait ápolhassa, így nem volt elég pénze tisztességesen eltemetni a gyermekét.

Klakulak a barátja halála után sem szakította meg a kapcsolatot Singletonnal, és látva a nő küszködését, feltette saját édesanyjának az egy gyerek szájából rettenetesen hangzó kérdést: mennyibe kerül egy fejfa? 

K.J-t ugyan eltemették, de szép sírt már nem tudtak neki készíttetni, mert nem volt rá elég pénz. A 12 éves fiú a Paypalon kezdett gyűjteni, barátja fejfájára, ahol leírta a szomorú történetüket. Napok alatt össze is gyűlt a 2500 dollár, sőt azóta is folyamatosan érkeznek az adományok, és még karácsonyig van ideje a segíteni szándékozóknak.

Klakulak számára keserédes volt a hír, hogy legjobb barátja végre olyan helyen nyugodhat majd, amit megérdemel. Édesanyja szerint ugyanis a fia bár tartja magát, és próbálja nem mutatni, de kitölthetetlen űr maradt az életében legjobb barátja elvesztése után.

(via FoxNews)

További cikkek

Borzalmas

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Kulcsár Edina kitálalt: így talált rá a szerelem, kiderült, milyen most a kapcsolatuk Csutival

metropol.hu

Kulcsár Edina pont úgy cseréli le Csutit, ahogy Csutival cserélte le az egykori jegyesét

origo.hu

Telefonon rúgták ki a magyar kéziválogatott korábbi kapitányát

magyarnemzet.hu

Pulai András bicskanyitogató módon nyilvánult meg ’56-ról

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

ripost.hu

Hatalmas a boldogság: Nádai Anikó gyermeket vár - Fotó

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről

nemzetisport.hu

Olasz Kupa: a sírból jött vissza az Inter, ott van a nyolc között